| Autor |
Wiadomość |
Temat: Piosneka najmana |
Kuba785
Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 289
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2010-02-25, 20:59 Temat: Piosneka najmana |
Witam ! Czy mógłby mi ktoś powiedziec jak nazywa sie piosnka przy której Marcin Najman wchodził do ringu na ksw 12 ?
Będe wdzięczny :) |
Temat: Dieta na siłe |
Kuba785
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 1060
|
Forum: Dieta Wysłany: 2009-11-26, 20:05 Temat: Dieta na siłe |
Znaczy głownie chodzi mi o to, ze ja nie jestem wytrzymały na ciosy i nie moge pszyjąc zbyt wiele. A ręca mam raczej słabe. A chciałbym, ze by było tak, ze jak juz raz celnie trafie to oponent to powaznie odczuje |
Temat: Dieta na siłe |
Kuba785
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 1060
|
Forum: Dieta Wysłany: 2009-11-26, 19:58 Temat: Dieta na siłe |
Z góry przepraszam, ze zakladam nowy temat jesli nie powinienem
Otóz sprawa jest taka...waze 65 kg i mierze 178 cm. Chciałbym przejsc na diete dzieki której moja siła była by wieksza ale przy tym nie chciałbym duzo przytyc. Czytalem wiele artukułów ale nie wiele zrozumialem Moglibyscie skomponowac dla mnie diete i ewnetualnie jakies suplementy?
Dziekuje bardzo |
Temat: zdazylo ci sie walczyc na ulicy opisz swoja przygode |
Kuba785
Odpowiedzi: 2029
Wyświetleń: 121450
|
Forum: Walka Uliczna Wysłany: 2009-11-22, 22:05 Temat: zdazylo ci sie walczyc na ulicy opisz swoja przygode |
| A tak w ogóle do dlaczego na mnie najeżdżasz ? Nie idzie Ci na treningach i musisz sie dowartosciowac? |
Kuba785
|
Forum: Walka Uliczna Wysłany: 2009-11-22, 21:14 Temat: zdazylo ci sie walczyc na ulicy opisz swoja przygode |
| yhym napisał/a: | | dochodze do wniosku, ze jestes po prostu jakims kolejnym forum fighterem. | Popieram w stu procentach |
Kuba785
|
Forum: Walka Uliczna Wysłany: 2009-11-22, 21:06 Temat: zdazylo ci sie walczyc na ulicy opisz swoja przygode |
Dlaczego dres nie moze byc chudy i mały? haha ! Tutaj to mnie rozbawiles |
Kuba785
|
Forum: Walka Uliczna Wysłany: 2009-11-22, 20:56 Temat: zdazylo ci sie walczyc na ulicy opisz swoja przygode |
| KomarGrchw napisał/a: | | Hhahahhahah xD Pokarz | Do nauki a potem pouczaj innych ! |
Kuba785
|
Forum: Walka Uliczna Wysłany: 2009-11-22, 20:53 Temat: zdazylo ci sie walczyc na ulicy opisz swoja przygode |
| Dobra...dalsza dyskusja z Toba nie ma sensu...Przepraszam, ze napisalem, nigdy Ci nie dorównam, to Ty jestes fighter, bez osiągniec ale wielki fighter ! |
Kuba785
|
Forum: Walka Uliczna Wysłany: 2009-11-22, 20:47 Temat: zdazylo ci sie walczyc na ulicy opisz swoja przygode |
| KomarGrchw: Ty uwazasz się za wielkiego fightera a masz jakies osiągniecia w ogóle? |
Kuba785
|
Forum: Walka Uliczna Wysłany: 2009-11-22, 20:36 Temat: zdazylo ci sie walczyc na ulicy opisz swoja przygode |
Okazało sie, ze kumpel ma pęknietą kosc oczodołowo-szękową...za miesiąc albo więcej wyjdzie ze szpitala |
Kuba785
|
Forum: Walka Uliczna Wysłany: 2009-11-22, 20:11 Temat: zdazylo ci sie walczyc na ulicy opisz swoja przygode |
| Ten koles był moze rok starszy odemnie i chudy...A miał na sobie dres więc nazywam go dresem... |
Kuba785
|
Forum: Walka Uliczna Wysłany: 2009-11-22, 19:59 Temat: zdazylo ci sie walczyc na ulicy opisz swoja przygode |
Mało mnie obchodza twoje lowy...Trenuje 1,5 roku...a Ty jestes rok starszy odemnie i wydaje Cie sie, ze lepszy z tego powodu... |
Kuba785
|
Forum: Walka Uliczna Wysłany: 2009-11-22, 18:52 Temat: zdazylo ci sie walczyc na ulicy opisz swoja przygode |
Mozna upasc od lowkicka.
Nie wiem co w tym smiesznego, wierz sobie lub nie...Mnie nie obchodzi czy Ty w to wierzysz ale mój kolega naprawde ma pękniety oczodół i jemu nie jest do smiechu... |
Kuba785
|
Forum: Walka Uliczna Wysłany: 2009-11-22, 18:40 Temat: zdazylo ci sie walczyc na ulicy opisz swoja przygode |
Chcialem opowiedziec swoją jak narazie jedyną przygode uliczną :)
Ide sobie z kumplem dosc ruchliwą ulica. Z przeciwka idą 3 dresy. Słuchają jakiejs muzyki z telofnu. Kolega sie z nich zaśmiał (wiem, ze zle zrobił). I oni tam zaczli gadac czy chce wpier.ol i takie tam. I kumpel miesiąc boks trenuje to cwaniak i mówi ,,od Ciebie zawsze''. I w tym momencie inny dres daje mu strzala w oko. Kolega traci przytomnosc. A i dodam, ze jak narazie jeden z napastników nie uczestniczył w zajsciu. Więc ja z małymi obawami podchodze do typa i lewy prosty, prawy, lewy sierp...Zgarnąlem cjednego cepa ale lekko i on dostał jedno kopnięcie na wątrobe i po walce z nim. Potem podjechalem do kolesia co uderzyl mojego ziomka...Bo on cos tam sie jeszcze nad nim pastwił no to podjechalem...Koles stał jakoś dziwnie to mu dalem lowkick wewnętrznego on upadł. Ale upadając dał mi liscia. To ja sie na niego rzuciłem. I w tym momęcie wyłapalem buta od trzeciego dresa. Wtedy jakos jeszcze ogarnialem ale jak zaczął mnei potem kopac to juz stracialem przytomnosc. Ocknąlem sie gdzies po 5 minutach (chyba). Jakis koles mi pomógł wstac. Kumpel miał cale oko spuchnięte. Pojechalismy do domu (i nici z zakupów). Mnie bardzo bolala głowa, spuchnięty nos i rozcietą warge. Na drugi dzien dzowni mama kumpla i mówi, ze jej syn jest w szpitalu, ma pękniety oczodół i wieczorem bedzie miał operacje. ;/ I Najlepsze, ze ona poszła na policje...Zobaczymy co z tego będzie... |
| |