Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Znalezionych wyników: 93
Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Walka graplera na ulicy
Zjutas2004

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 859

PostForum: Style Chwytane   Wysłany: 2011-04-11, 20:25   Temat: Walka graplera na ulicy
wlasnie dzisiaj bylem na treningu i to obczailem ;D , gry ktos naciera wtedy mozna go latwo obalic
  Temat: Walka graplera na ulicy
Zjutas2004

Wyświetleń: 859

PostForum: Style Chwytane   Wysłany: 2011-04-09, 23:13   Temat: Walka graplera na ulicy
Witam ,mam takie pytanie jakich takedownow moze uzywac grapler na ulicy oprocz wchodzenia w nogi, bo na ulicy to tak naprawde ktos moze wystawiac kolana itp jak jest kumaty,no i wtedy jakie jeszcze istnieja mozliwosci ?? moze i pytanie bez sensu, ale meczy mnie to od jakiegos czasu
  Temat: Wasz ulubiony fajter.
Zjutas2004

Odpowiedzi: 313
Wyświetleń: 13888

PostForum: Fight Club   Wysłany: 2011-04-08, 15:21   Temat: Wasz ulubiony fajter.
Mike Tyson,Bas rutten,Alistair Overeem,Randy couture ;D
  Temat: rękawice
Zjutas2004

Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 997

PostForum: Style Uderzane   Wysłany: 2011-04-05, 22:36   Temat: rękawice
To zalerzy jak ten zapach samej nowosci polaczy sie z potem to dosyc nieprzyjemne po jakims czasie przestaja juz az tak smierdziec , mozna tez na grzejnik polazyc na jeden dzien to tez pomaga wedlog mnie pozdrowki
  Temat: Co to jest "Pancrase hybrid wrestling"
Zjutas2004

Wyświetleń: 397

PostForum: Mixed Martial Arts - MMA   Wysłany: 2011-04-05, 16:32   Temat: Co to jest "Pancrase hybrid wrestling"
Ciekawe ciekawe dzisiaj ide to zobacze ale zapowiada sie niezle jak przjde napisze co i jak pozdro

[ Dodano: 2011-04-05, 22:33 ]
A wiec bylem na treningu, wszystko git ;D trener widac ze parter ma bardzo opanowany wie co robi , stojka tez dobra mysle ze mozna sie cos nauczyc , ogolne wrazenie pozytywne ;) pozdrawiam wszystkich ;D
Zjutas2004

PostForum: Mixed Martial Arts - MMA   Wysłany: 2011-04-04, 22:39   Temat: Co to jest "Pancrase hybrid wrestling"
no raczej do rezyserowany to nie pasuje sa normalne treningi ale to jest jakis specjalny styl bassa ruttena ale nie wiem czym to polega na obaleniach dzwigniach czy co ?? ;/
Zjutas2004

PostForum: Mixed Martial Arts - MMA   Wysłany: 2011-04-04, 22:04   Temat: Co to jest "Pancrase hybrid wrestling"
tylko ze ja mieszkam w holandii, mieszkam tu pol roku i nie rozumiem trudniejszych slow, jak mozecie to prosze o linki o wyjasnie na czym polega ta sztuka walki. pozdrawiam
Zjutas2004

PostForum: Mixed Martial Arts - MMA   Wysłany: 2011-04-04, 19:55   Temat: Co to jest "Pancrase hybrid wrestling"
Witam otoz jutro lub po jutrze zmieniem sale treningowa, a na tej sali cwicza wlasnie "Pacrase hybrid wrestling", co to wlasciwie jest?? moja sale zlikwidowali i tylko ten klub jest obok mnie;/ z gory dziekuje wszystkim za odpowiedzi pozdrawiam all
  Temat: Skracanie dystansu
Zjutas2004

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 724

PostForum: Style Uderzane   Wysłany: 2011-03-27, 22:48   Temat: Skracanie dystansu
Witam mam do was pytanko a wlasciwie , jak skutecznie i szybko skracac dystans, mam z tym problem poniewaz, sparuje z szybszym i wyzszym a ja bardzo szybki nie jestem, a on mnie na dystans bieze jak chce wiec, nie ma sensu nacierac bo jedna jego udana kontra i leze tak bynajmniej mysle, prosze o porady pozdrawiam ;D
  Temat: Ruch ręką w czasie kopnięcia
Zjutas2004

Wyświetleń: 1447

PostForum: Style Uderzane   Wysłany: 2011-03-14, 18:23   Temat: Ruch ręką w czasie kopnięcia
Mysle ze ci w tajlandi chyba lepiej wiedza co i jak ;D ale moze sie myle, a tak naprawde to mi sie wydaje ze jak komu lepiej, bo jak bedziesz kopal jak ci trener mowi a "moze" ci to przeszkadza to rob tak jak ty uwazasz za skuteczniejsze i wygodniejsze pozdro ;D
  Temat: Slabe rece
Zjutas2004

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 568

PostForum: Style Uderzane   Wysłany: 2011-03-14, 18:19   Temat: Slabe rece
Ja te rece czesto na treningu rozluzniam, walke z cieniem rowniez robie, jesli to tylko kwestia czasu az sie przyzwyczaje to mnie to cieszy, bo to strasznie przeszkadza w treningu, wszystkim bardzo dziekuje i oczywiscie wszystkich pozdrawiam ;D
  Temat: Slabe rece
Zjutas2004

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 568

PostForum: Style Uderzane   Wysłany: 2011-03-13, 22:05   Temat: Slabe rece
Witam mam jeden problem, na treningach wszyscy dobieraja sobie pare i uderzamy serie pokazane przez trenera , jestem dosc krepej budowy nie gruby ;D powoli mi sie zaczynaja zezbic ladne miesnie, lecz problem jest taki gdy juz z 30 minut pociwcze to nie mam juz sily trzymac rekawic w gorze strasznie bola mnie kaptury moze jakies cwiczenia na kaptury??

Z gory Thx

"Z gory przepraszam administracje za pisanie nieortograficzne ale nie posiadam polskiego komputera ani nic z tym nie moge zrobic pozdrawiam"
  Temat: walka z szybszym
Zjutas2004

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 604

PostForum: Style Uderzane   Wysłany: 2011-03-13, 21:57   Temat: walka z szybszym
Lub seria, popieram ;D
  Temat: walka z szybszym
Zjutas2004

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 604

PostForum: Style Uderzane   Wysłany: 2011-03-13, 21:16   Temat: walka z szybszym
Musisz odczekac moment az sie gdzies odsloni i to wykorzystac nie masz co atakowac bo on wlasnie czeka na twoj blad
  Temat: Ruch ręką w czasie kopnięcia
Zjutas2004

Wyświetleń: 1447

PostForum: Style Uderzane   Wysłany: 2011-03-13, 21:13   Temat: Ruch ręką w czasie kopnięcia
Mnie tez wali w cymbal ale tylko przy low kicku ;D

Strona 1 z 7
Skocz do: