| Autor |
Wiadomość |
Temat: Walka graplera na ulicy |
Zjutas2004
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 859
|
Forum: Style Chwytane Wysłany: 2011-04-11, 20:25 Temat: Walka graplera na ulicy |
| wlasnie dzisiaj bylem na treningu i to obczailem ;D , gry ktos naciera wtedy mozna go latwo obalic |
Temat: Walka graplera na ulicy |
Zjutas2004
Wyświetleń: 859
|
Forum: Style Chwytane Wysłany: 2011-04-09, 23:13 Temat: Walka graplera na ulicy |
| Witam ,mam takie pytanie jakich takedownow moze uzywac grapler na ulicy oprocz wchodzenia w nogi, bo na ulicy to tak naprawde ktos moze wystawiac kolana itp jak jest kumaty,no i wtedy jakie jeszcze istnieja mozliwosci ?? moze i pytanie bez sensu, ale meczy mnie to od jakiegos czasu |
Temat: Wasz ulubiony fajter. |
Zjutas2004
Odpowiedzi: 313
Wyświetleń: 13888
|
Forum: Fight Club Wysłany: 2011-04-08, 15:21 Temat: Wasz ulubiony fajter. |
| Mike Tyson,Bas rutten,Alistair Overeem,Randy couture ;D |
Temat: rękawice |
Zjutas2004
Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 997
|
Forum: Style Uderzane Wysłany: 2011-04-05, 22:36 Temat: rękawice |
| To zalerzy jak ten zapach samej nowosci polaczy sie z potem to dosyc nieprzyjemne po jakims czasie przestaja juz az tak smierdziec , mozna tez na grzejnik polazyc na jeden dzien to tez pomaga wedlog mnie pozdrowki |
Temat: Co to jest "Pancrase hybrid wrestling" |
Zjutas2004
Wyświetleń: 397
|
Forum: Mixed Martial Arts - MMA Wysłany: 2011-04-05, 16:32 Temat: Co to jest "Pancrase hybrid wrestling" |
Ciekawe ciekawe dzisiaj ide to zobacze ale zapowiada sie niezle jak przjde napisze co i jak pozdro
[ Dodano: 2011-04-05, 22:33 ]
A wiec bylem na treningu, wszystko git ;D trener widac ze parter ma bardzo opanowany wie co robi , stojka tez dobra mysle ze mozna sie cos nauczyc , ogolne wrazenie pozytywne ;) pozdrawiam wszystkich ;D |
Zjutas2004
|
Forum: Mixed Martial Arts - MMA Wysłany: 2011-04-04, 22:39 Temat: Co to jest "Pancrase hybrid wrestling" |
| no raczej do rezyserowany to nie pasuje sa normalne treningi ale to jest jakis specjalny styl bassa ruttena ale nie wiem czym to polega na obaleniach dzwigniach czy co ?? ;/ |
Zjutas2004
|
Forum: Mixed Martial Arts - MMA Wysłany: 2011-04-04, 22:04 Temat: Co to jest "Pancrase hybrid wrestling" |
| tylko ze ja mieszkam w holandii, mieszkam tu pol roku i nie rozumiem trudniejszych slow, jak mozecie to prosze o linki o wyjasnie na czym polega ta sztuka walki. pozdrawiam |
Zjutas2004
|
Forum: Mixed Martial Arts - MMA Wysłany: 2011-04-04, 19:55 Temat: Co to jest "Pancrase hybrid wrestling" |
| Witam otoz jutro lub po jutrze zmieniem sale treningowa, a na tej sali cwicza wlasnie "Pacrase hybrid wrestling", co to wlasciwie jest?? moja sale zlikwidowali i tylko ten klub jest obok mnie;/ z gory dziekuje wszystkim za odpowiedzi pozdrawiam all |
Temat: Skracanie dystansu |
Zjutas2004
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 724
|
Forum: Style Uderzane Wysłany: 2011-03-27, 22:48 Temat: Skracanie dystansu |
| Witam mam do was pytanko a wlasciwie , jak skutecznie i szybko skracac dystans, mam z tym problem poniewaz, sparuje z szybszym i wyzszym a ja bardzo szybki nie jestem, a on mnie na dystans bieze jak chce wiec, nie ma sensu nacierac bo jedna jego udana kontra i leze tak bynajmniej mysle, prosze o porady pozdrawiam ;D |
Temat: Ruch ręką w czasie kopnięcia |
Zjutas2004
Wyświetleń: 1447
|
Forum: Style Uderzane Wysłany: 2011-03-14, 18:23 Temat: Ruch ręką w czasie kopnięcia |
| Mysle ze ci w tajlandi chyba lepiej wiedza co i jak ;D ale moze sie myle, a tak naprawde to mi sie wydaje ze jak komu lepiej, bo jak bedziesz kopal jak ci trener mowi a "moze" ci to przeszkadza to rob tak jak ty uwazasz za skuteczniejsze i wygodniejsze pozdro ;D |
Temat: Slabe rece |
Zjutas2004
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 568
|
Forum: Style Uderzane Wysłany: 2011-03-14, 18:19 Temat: Slabe rece |
| Ja te rece czesto na treningu rozluzniam, walke z cieniem rowniez robie, jesli to tylko kwestia czasu az sie przyzwyczaje to mnie to cieszy, bo to strasznie przeszkadza w treningu, wszystkim bardzo dziekuje i oczywiscie wszystkich pozdrawiam ;D |
Temat: Slabe rece |
Zjutas2004
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 568
|
Forum: Style Uderzane Wysłany: 2011-03-13, 22:05 Temat: Slabe rece |
Witam mam jeden problem, na treningach wszyscy dobieraja sobie pare i uderzamy serie pokazane przez trenera , jestem dosc krepej budowy nie gruby ;D powoli mi sie zaczynaja zezbic ladne miesnie, lecz problem jest taki gdy juz z 30 minut pociwcze to nie mam juz sily trzymac rekawic w gorze strasznie bola mnie kaptury moze jakies cwiczenia na kaptury??
Z gory Thx
"Z gory przepraszam administracje za pisanie nieortograficzne ale nie posiadam polskiego komputera ani nic z tym nie moge zrobic pozdrawiam" |
Temat: walka z szybszym |
Zjutas2004
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 604
|
Forum: Style Uderzane Wysłany: 2011-03-13, 21:57 Temat: walka z szybszym |
| Lub seria, popieram ;D |
Temat: walka z szybszym |
Zjutas2004
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 604
|
Forum: Style Uderzane Wysłany: 2011-03-13, 21:16 Temat: walka z szybszym |
| Musisz odczekac moment az sie gdzies odsloni i to wykorzystac nie masz co atakowac bo on wlasnie czeka na twoj blad |
Temat: Ruch ręką w czasie kopnięcia |
Zjutas2004
Wyświetleń: 1447
|
Forum: Style Uderzane Wysłany: 2011-03-13, 21:13 Temat: Ruch ręką w czasie kopnięcia |
| Mnie tez wali w cymbal ale tylko przy low kicku ;D |
| |