Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Znalezionych wyników: 29
Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Dariusz Kołodziej
adam_177

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 349

PostForum: Systemy Combat - Samoobrona   Wysłany: 2010-12-30, 19:26   Temat: Dariusz Kołodziej
ja nie jestem z radomia mieszkam w okolicy grójca i on tam przyjeżdza i treningi prowadzi
  Temat: Dariusz Kołodziej
adam_177

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 349

PostForum: Systemy Combat - Samoobrona   Wysłany: 2010-12-30, 12:48   Temat: Dariusz Kołodziej
trenowałem jakiś czas kickboxing ale potem zostałem kierowcą tira i wyjeżdzałem w trasy nawet na 3 tygodnie i musiałem zrezygnować a teraz mam znowu szanse ćwiczyć ale okazało się że mojej sekcji już nie ma a jest za to kravmaga i prowadzi ją Darek Kołodziej słyszał ktoś coś o nim i moze może powiedzieć
  Temat: zdazylo ci sie walczyc na ulicy opisz swoja przygode
adam_177

Odpowiedzi: 2029
Wyświetleń: 117115

PostForum: Walka Uliczna   Wysłany: 2010-03-06, 17:52   Temat: zdazylo ci sie walczyc na ulicy opisz swoja przygode
moja wina że mam dysleksje i dysgrafie...
adam_177

PostForum: Walka Uliczna   Wysłany: 2010-03-06, 16:33   Temat: zdazylo ci sie walczyc na ulicy opisz swoja przygode
poprawione masz przecinki
adam_177

PostForum: Walka Uliczna   Wysłany: 2010-03-06, 16:00   Temat: zdazylo ci sie walczyc na ulicy opisz swoja przygode
ostatnio byłem z kumplami w klubie wypić piwo, i był z nami jeden kumpel który jest że tak powiem zaczepny, a że waży około 130kg i ma z 195cm to i jest odważny, i siedzimy sobie i przechodzi ochroniarz, i ten mój kumpel że jak bedą takich cieci zatrudniać to im kiedyś ktoś ten klub rozwali, jak tamten to usłyszał to odrazu twardo że jak ma problem to zaprasza na dwór, no i wyszliśmy, i zaczeli sie klepać znaczy ten ochroniarz zaczął machać rekami coś jakby kungfu, wtedy dostał sierpowego że nos mu sie rozlał po twarzy, i wyleciał drugi ochroniarz z lolą, i mojemu kumplowi do łeb przywalił, i ten jak dostał białej gorączki, zrozbiegu sie na niego rzucił i zaczął go okładać, wtedy zaczeliśmy go odciągać, i podleciał jakiś koleś i zapytał go czy pamieta tą twarz, i sie zaczął preżyć wiec ten mu mój kumpel mu odrazu z bani wyjechał, i po gościu wtedy wyleciał ktoś z klubu, i gazem chciał go prysnąć, ale tak wyszło że trafił mojego drugiego kumpla, i zaczął uciekać, wtedy ten co sie tak wcześniej klepał poleciał za nim, wiec to tamten zamkął sie w środku, i wtedy tomek zaczął tłuc z pieści w szybe, ale że nie chciała ustąpić to złapał z klamke i zaczął szarpać i drzeć sie że go zabije, i w pewnym momęcie zamek puścił, i drzwi sie otworzyły, i tak zaczął klepać tego z ochrony żę z tamtego krew tylko sie lała, wtedy nadjechała policja zgarneli go, i teraz biedak siedzi... a dwóch ochroniarzy wylądowało w szpitalu
  Temat: splot słoneczny
adam_177

Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 2092

PostForum: Style Uderzane   Wysłany: 2010-02-13, 18:12   Temat: splot słoneczny
no dobra dzieki...
adam_177

PostForum: Style Uderzane   Wysłany: 2010-02-12, 19:47   Temat: splot słoneczny
nie, trener od KB
adam_177

PostForum: Style Uderzane   Wysłany: 2010-02-12, 19:08   Temat: splot słoneczny
nasz trener często nas zachęca żeby wrazie gdy ktoś nas zaatakuje udeżac w splot ale pamietam jak kiedys powiedziałem o tym znajomej pielęgniarce to powiedziała żeby nigdy w życiu tak nie robił bo moge nawet zabić lekkim ciosem... a co wy o tym sądzicie i jakie macie doświatczenia...
  Temat: branie supli a trening sztuk walki
adam_177

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 382

PostForum: Odżywki i Suplementy   Wysłany: 2010-02-12, 19:05   Temat: branie supli a trening sztuk walki
no tak pytam bo jak brałem kreatyne to dni treningów KB traktowałem jako nie treningowe a teraz mnie to jakos nurtuje bo chyba zawodnicy sztuk walki też biorą jakieś suple pewnie...
  Temat: branie supli a trening sztuk walki
adam_177

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 382

PostForum: Odżywki i Suplementy   Wysłany: 2010-02-12, 18:48   Temat: branie supli a trening sztuk walki
czy jak idziecie na sztuki walki to bierzecie suple tak jak przed treningiem na siłowni??
  Temat: moj kuzyn
adam_177

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 316

PostForum: Bar   Wysłany: 2010-02-04, 11:38   Temat: moj kuzyn
ta siłownie napewno za wcześnie ale drążek pompki i różne takie ćwiczenia jak najbardziej... nie którzy mają genetycznie ładnie wyżeźbione ciało duża grupa moich kumpli wogóle brzucha nie ćwiczy a mają kaloryfer a ja ćwicze go cały czas i mam tylko zarysy
  Temat: problem przez pobicie
adam_177

Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 1453

PostForum: Walka Uliczna   Wysłany: 2010-02-03, 19:07   Temat: problem przez pobicie
z tego co widze w profilu masz 16 lat??
adam_177

PostForum: Walka Uliczna   Wysłany: 2010-02-03, 18:39   Temat: problem przez pobicie
świadków nie ma... nigdy wcześniej notowany nie byłem... ojciec pojechał dziś do nich zemną i gadaliśmy z jego ojcem i powiedziałem jak było że moją dziewczyne szarpał i wogóle i że dostał tylko strzał jeden no dodałem nawet że panna ma siniaka takiego na ręce od tego szarpania(tak naprawde niema) i że zezna że był agresywny a do tego pijany i jego ojciec powiedział że w takiej sytuacji nie bedziemy się po sądach ciągać i mój ojciec ma zemną pogadać a on pogada znim... wiec mam nadzieje że jeśli jego mamuśka nic odwali to jest po problemie...

[ Dodano: 2010-02-03, 18:40 ]
a i do kolegi z wawy to wiesz ja właśnie w wawie w hybrydach byłem...
adam_177

PostForum: Walka Uliczna   Wysłany: 2010-02-03, 09:36   Temat: problem przez pobicie
z moją dziewczyna do szkoły chodzi koleś który już w tamtym roku sie do niej podwalł tylko że jeszcze ja byłem w szkole i sie troche bał no i ja skończyłem tą szkoły i ostatnio dowiedziałem sie ze on z zaskoczenia próbował ja pocałować dostał z liścia w twarz od mojej dziewczyny jak sie dowiedziałem to postanowiłem że trzeba gnoja uspokoić i tak ostatnio stoimy sobie na dyskotece no i on podchodzi lekko nawalony i łapie moją dziewczyne za rękę i mówi że chce zatańczyć to ja go odepchnąłem i mówie że ma 5 sekund bo inaczej źle sie dla niego skońćzy a on stoi no to ja stoje spokojnie i licze do 5 no i jak już doszedłem do 5 do wywaliłem mu tak bardzo mocny sierpowy koleś sie wywalił a ja poszedłem z tamtą żeby mnie ochrona nie wywaliła... i wczoraj wieczorem dzwoni do mnie matka tego kolesia że zrobiła obdukcje i że jej syn ma wstrząs mózgu i że rząda odszkowania... i tu pytanie do was czy po jednym strzale może mieć wstrząs mózgu?? i czy jeśli stało sie to w sobote a ona zrobiła obdukcje wczoraj czy jest to ważne bo kiedyś słyszałem że można zrobić tylko do 24 godzin od faktu...
  Temat: białko
adam_177

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 454

PostForum: Odżywki i Suplementy   Wysłany: 2010-01-06, 20:47   Temat: białko
http://allegro.pl/item875..._gr_bialko.html
brał ktoś takie co o nim powiecie???

Strona 1 z 2
Skocz do: