Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Znalezionych wyników: 76
Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Amatorskie walki :)
wróbel436

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 217

PostForum: Bar   Wysłany: 2012-01-09, 17:14   Temat: Amatorskie walki :)
Ogólnie to tu nie ma co oceniać. Zero gardy a ciosy i przebieg walki to może zostawię bez komentarza, bo znając życie za chwile zostanę zhejtowany i obdarzony postem " jak umiesz lepiej to pokaż cwaniaczku ".
  Temat: Instrumenty
wróbel436

Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 442

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2012-01-08, 22:11   Temat: Instrumenty
Trenuje capo, więc pewnie na treningach to wszystko.
  Temat: Witam!
wróbel436

Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 250

PostForum: Newbie   Wysłany: 2012-01-05, 00:27   Temat: Witam!
U mnie w klubie jeden koleś ma Shock Doctora i poleca. Ja aktualnie posiadam taką za 8 zł i też mogę polecić :mrgreen:
  Temat: Posiłek 2 godziny przed treningiem sw?
wróbel436

Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 361

PostForum: Fight Club   Wysłany: 2011-11-29, 15:05   Temat: Posiłek 2 godziny przed treningiem sw?
Ryż z warzywami, owsianka.
  Temat: Stinger
wróbel436

Wyświetleń: 259

PostForum: Walka Bronią   Wysłany: 2011-11-15, 21:34   Temat: Stinger
Rękawice taktyczne dobra sprawa i chyba można legalnie nosić na ulicy.
  Temat: Boks a Krav Maga?
wróbel436

Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 874

PostForum: Style Uderzane   Wysłany: 2011-11-15, 15:04   Temat: Boks a Krav Maga?
To też zależy jakim sposobem wiążesz bandaż, ale lepiej jest brać te dłuższe zawsze można po prostu gdzieś dwa razy owinąć albo poprowadzić 'w głąb' przedramienia. A szczękę radze brać pojedynczą bo łatwiej się oddycha, w podwójnej się zajedziesz.
  Temat: Pytanie. Muay Thai czy jednak...
wróbel436

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 289

PostForum: Newbie   Wysłany: 2011-11-14, 13:50   Temat: Pytanie. Muay Thai czy jednak...
Aikido sobie odpuść bo tak jak już zauważyłeś techniki z aikido są mało przydatne w realnej walce. Muay Thai było by bardzo dobrym rozwiązaniem, myślę, że po roku był byś już w stanie się obronić (oczywiście zależy to od trenera i od tego jak szybko będziesz się uczył). Silne nogi w MT się na pewno nie zmarnują ;-) O rozciągnięcie się nie martw jak zaczniesz już ćwiczyć to na treningach na pewno będziecie się rozciągać od czasu do czasu, oczywiście musisz tez rozciągać się w domu, jeżeli chcesz pakować high-kicki :mrgreen: (poszukaj u nas na forum było pełno tematów o rozciąganiu) Z psychiką to już gorzej, ale jak trochę po sparujesz to wszystkie lęki powinny ci przejść po prostu musisz się obyć z walką, możesz też poszukać czegoś w internecie (są jakieś poradniki w których opisują jak łamać strach przed uderzeniem czy jakoś tak). Wiek nie ma tu żadnego znaczenia no chyba że chcesz zostać mistrzem świata.
  Temat: KickBoxing - Porady dla amatora
wróbel436

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 442

PostForum: Style Uderzane   Wysłany: 2011-10-27, 22:11   Temat: KickBoxing - Porady dla amatora
Wszystko było wystarczy poszukać.
  Temat: Ulicznie...
wróbel436

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 583

PostForum: Walka Uliczna   Wysłany: 2011-10-27, 15:02   Temat: Ulicznie...
Znowu prowo... Co się dzieje ostatnimi czasy na tym forum... :-(
  Temat: PROSZE POMOCY!
wróbel436

Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 526

PostForum: Humor   Wysłany: 2011-09-10, 10:21   Temat: PROSZE POMOCY!
Jeżeli to nie jest prowokacja, to brakuje mi słów żeby określić poziom inteligencji tego idioty.
  Temat: guz na piszczelu.
wróbel436

Wyświetleń: 406

PostForum: Style Uderzane   Wysłany: 2011-09-08, 15:51   Temat: guz na piszczelu.
U mnie też po pewnym czasie zniknęły ;)
  Temat: PIWO. Dieta. BŁĘDY Indeksu glikemicznego.
wróbel436

Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 1039

PostForum: Dieta   Wysłany: 2011-09-06, 15:14   Temat: PIWO. Dieta. BŁĘDY Indeksu glikemicznego.
Perła też dobra no i oczywiście Lech Pils ( złoto wielkopolski ) ;D
  Temat: ju jitsu
wróbel436

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 640

PostForum: Style Chwytane   Wysłany: 2011-08-29, 23:16   Temat: ju jitsu
Jeżeli chcesz w przyszłości zapisać się na MMA to proponuje zacząć od BJJ. No chyba, że na to też jesteś za młody to możesz iść na judo. Ogólnie chwytane się bardziej przydają pod mma niż style stójkowe. ( Tak mi się przynajmniej wydaje i żeby nie było sam trenuje tylko stójkę ;P )
  Temat: Brzuch
wróbel436

Wyświetleń: 322

PostForum: Dieta   Wysłany: 2011-08-28, 23:37   Temat: Brzuch
Musisz uważać co jesz, jeżeli chcesz przytyć to nie jedz fast-foodów tylko jedz posiłki bogate w białko i węglowodany a wtedy na pewno nie będzie ci się odkładać to w tkance tłuszczowej tylko pójdzie w mięśnie no i oczywiście żeby poszło w mięśnie musisz coś ćwiczyć jakąś SW albo siłownie.
  Temat: Trening brzucha w warunkach domowych
wróbel436

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 817

PostForum: Dla zielonych   Wysłany: 2011-08-28, 23:30   Temat: Trening brzucha w warunkach domowych
proponuje ABS II

Strona 1 z 6
Skocz do: