Tomasz Adamek wygląda imponująco. I tak samo chce się zaprezentować w ringu za tydzień, gdy będzie walczyć z Jamajczykiem O'Neilem Bellem w katowickim Spodku - czytamy w "Fakcie". Zwycięzca tego pojedynku dostanie szansę zdobycia pasa mistrza świata IBF w wadze junior ciężkiej.
"Właśnie zakończyłem ciężki trening w Wiśle i teraz jadę do domu. Wiem, że Bell jest silny, dlatego i ja wzmocniłem się fizycznie. Spędziłem setki godzin w siłowni i przerzuciłem mnóstwo ton żelastwa. Dlatego trochę mięśni mi przybyło" - mówiąc to, Adamek pręży muskuły. Jego bicepsy są potężne. W obwodzie mają 46 centymetrów. Takiej muskulatury nie mają nawet niektórzy bokserzy z wagi ciężkiej!
"Siła i wytrzymałość będą mi bardzo potrzebne w starciu z Jamajczykiem. W tej wadze jeden cios może zadecydować o zwycięstwie, dlatego muszę mieć czym uderzyć. Tej szansy nie mogę zmarnować. Już 19 kwietnia Bell przekona się jak mocno potrafię bić!" - podkreśla nasz pięściarz.
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-04-15, 17:51
Moze zaim odniosę sie do tego tematu to witam znowu. Kilka miesiecy nie pisałem ,ale wracam Wiem, że tęskniliście
Tak więc zgadzam się z tym co napisał Master bo Adamek chyba raczej koksów by nie brał poprostu miał odpowiednią dietę. Chociarz nieważne co brał ważne żeby wygrywał i zdobywał pasy mistrzowskie.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"