Jeśli prawda jest że to dwóch ochroniarzy skakało po facecie to uznanie boksera za winnym śmiertelnego pobicia uważam skandaliczny wyrok. Zresztą dziwi mnie że prokuratura nie uwzględniła faktu zajścia z dwoma ochroniarzami. Rzeczywiście nie tylko Sąd ale i prokuratura zachowała się po amatorsku.
Inna sprawa że to właścicieli dyskotek powinno także zamykać się za zatrudnianie takich ochroniarzy. Często tzw "ochrona dyskoteki" czeka aby komuś dołożyć.
Jednakże sprawy nie znam, nie wiem jakie tam zdarzenia rzeczywiście miały miejsce dlatego pisze że jeśli te zdarzenie z dwoma ochroniarzami miały miejsce to bokser jest niewinny śmiertelnego pobicia.
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 681 Skąd: Polska wschodnia
Wysłany: 2008-06-23, 08:12
Jak to mówią... "wypadek przy pracy". Trochę szkoda chłopaka jeśli miał nas reprezentować nas na IO . A tych 2 co uciekli zamiast może pomóc w czymś np. wezwać karetkę żeby choć spróbowali go reanimować to jeszcze się na niego rzucili a potem zjebali taki powinni do kryminału posłać na dożywocie żeby taki gatunek tępaków wymarł jak najprędzej
_________________ Zwycięstwa nikt ci nie kupi...
Trening czyni mistrza
tacy sa ochroniarze w sobotę bylem na imprezie koleś zwyzywał ochroniarza a ten miał gdzieś 190 cm i wyglądał ja szafa trzydrzwiowa podszedł do niego podniósł go do góry wyjebał przed klub i zaczął go kopać, dobrze ze drugi ochroniarz go dociągną bo pewnie by go tam zajebał
_________________ Im więcej potu na treningu tym mniej krwi na ringu !