w trakcie bójki otrzymasz parę mocnych ciosów na głowę, upadniesz i dopóki nikt tego nie sprawdzi to nie wiadomo, czy straciłeś tylko przytomność, czy pukasz już do bram św. Piotra... Każde uderzenie w newralgiczne miejsca na głowie może się skończyć śmiercią.
No własnie, a wiec dlatego że był/jest bokserem powinien być bardziej opanowany i tym bardziej powinien dostac dużo wiecej. Na pewno wiedział czym to skutkuje.
Kto oglądał film "Champion" wie dobrze co robią z takimi w USA - dożywocie.
Ostatnio zmieniony przez MiSieK 2008-05-22, 14:27, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 3 razy Wiek: 21 Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 381 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-05-22, 14:40
wedlug mnie nie powinnien wogole isc siedizec chociaz zalezy tez o co poszlo. zaluzcie ze np wy sie bijecie bo koles sie przstawia do waszej dziewczyny jakis totalny lamus a Ty odruchowo ladujesz mu high kicka i koles pada martwy tez taka opcja moze byc. polskie prawo jest bezsensu
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 1001 Skąd: ty mieszkasz??:P
Wysłany: 2008-05-22, 15:17
ci co cwicza sw nie powinni byc ostrzej karani... wkoncu np przypuscmy ze ktos cwiczy sw z jakims kumplem kilkanascie lat starszym i doswiadczonym tego sad nie bedzie wiedzial i nie bedzie ostrzej karal ale jak ktos chodzi na sekcje to tak;/
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "
Pomógł: 3 razy Wiek: 21 Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 381 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-05-22, 15:19
jakby tamten koles do niego nie sapal albo jezeli ten bokser zaczal to tamtem mogl uciec wtedy by zyl. decydujac sie na walke powinno sie byc swiadomym tego co moze sie stac a juz wg na walke na ulicy