Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Boruta
2010-11-26, 23:54
Co trzeba zrobic zeby kopac wysoko?
Autor Wiadomość
KIMBO 

Wysłany: 2010-07-29, 10:42   

[cenzura]

Misiek 3 

Wysłany: 2010-07-29, 11:31   

KIMBO napisał/a:
WITAM. KOLEGO LUCJUSZU, WYSTAWIAM CEWKĘ MOCZOWĄ NA WASZ REGULAMIN

Rejestrując się na forum, akceptujesz go. Z tego wynika że jesteś zwykłym dzieckiem neo które udaje chojraka przez internet.

jeżeli piszesz że regulamin masz w dupie, powinieneś opuścić to forum, lub moderatorzy powinni ci w tym pomóc.

"Koks Ciacho i dyskretnie"

Lucjusz1992 
PZKFiTS

Wysłany: 2010-07-29, 11:32   

Dziękujemy za wartość merytoryczna wniesioną do forum.

"Ból przemija, chwała trwa wiecznie"
Alan Shearer

Batman 

Wysłany: 2010-07-29, 15:32   

KIMBO napisał/a:
TO NIE JA ZACZĄŁEM TĄ CHORĄ WYMIANĘ ZDAŃ,
Ale ty ją kontynuowałeś.
KIMBO napisał/a:
MOŻECIE MNIE WYRZUCIĆ Z TEGO FORUM, BO W SUMIE I TAK SIĘ NICZEGO KONKRETNEGO NIE DOWIEDZIAŁEM
Wystarczyło dokładniej przeczytać pierwszy post Pimpka, napisał, żebyś się rozgciągał, nic więcej nie trzeba pisać i robić, to wystarczy

halo22 
Bjj

Wysłany: 2010-07-29, 21:02   

Nie dosyć, że Caps Locka nie umie wyłączyć, nazywa innego człowieka "kundlem", to jeszcze mówi, że leje na regulamin, chociaż go zaakceptował... i ty niby jesteś pełnoletni? Jeśli tak, to bynajmniej nie umysłowo...

blut95

Wysłany: 2010-11-26, 15:38   

Misiek 3 nie wprowadzaj ludzi w błąd ( nie wiem jaką masz klawiaturę) ale widzisz jakie są efekty zmyliłeś człowieka tym wywodem mianowicie caps lock je po lewej stronie a nie po prawej ;p
a wracając do tematu to regulamin jest po to aby atmosfera była tutaj milsza ( tak mi się zdaje ) a nie żeby rzucać się na kogoś kto po prostu wytknął ci mały błąd , dyskusji nie rozumiem ponieważ temat był o czymś innym , a odpowiadając na pytanie to żeby wyżej kopać musisz się rozciągnąć a żeby to zrobić musisz poczytać o rozciąganiu ja założyłem na tym forum 1 temat , dlaczego ponieważ zanim napisze sprawdzam najpierw każdy temat po 10 razy żeby nie robić śmietnika . zluzuj chłopie i idź się wyżyć na treningu , albo na przydrożnych dresach jak tam wolisz ( 2 opcja tylko dla speców od walk ulicznych ,mega ultra zaawansowanych mistrzów w swoim stylu , i ludzi którzy lubią leżeć w szpitalu )

Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2010-11-26, 18:58   

KIMBO napisał/a:
as

[ Dodano: 2010-07-28, 23:05 ]
COŚ MI SIĘ ZDAJE PIMPEK, ŻE TRZEBA SKRÓCIĆ TOBIE ŁAŃCUCH BO SIĘ GŁUPIO MĄDRY ROBISZ. PYTAM GRZECZNIE JAKIE TRZEBA WYKONYWAĆ ĆWICZENIA ŻEBY WYSOKO KOPAĆ I TO JEST DLA CIEBIE TAKI WIELKI PROBLEM? JESTEM DOPIERO POCZĄTKUJĄCYM KICK BOKSEREM I DLATEGO ZADAJE TAKIE PYTANIA, ALE PRZERABIAŁEM JUŻ WIĘKSZYCH KOZAKÓW OD CIEBIE A TY JESTEŚ KUNDLEM, A MIEJSCE KUNDLA JEST W BUDZIE.

świetnie napisany post z anegdotą
przerabiałem większych kozaków hehe dobre sobie, ciekawe o ile cm większych 8-)

a właściwie on miał rację, autor spytał o coś, a pimpek mu wytykał nie potrzebnie błędy i całe zamieszanie przez pimpka poszło dalej

Batman 

Wysłany: 2010-11-26, 19:01   

Panowie, temat już dawno wygasł.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi