Wysłany: 2010-07-26, 10:53 Co trzeba zrobic zeby kopac wysoko?
SIEMA! ZACZĄŁEM TRENOWAC KICK BOXING I MAM PROBLEM Z WYSOKIMI KOPNIECIAMI CZY KTOS MOZE MI POWIEDZIEC JAKIE CWICZENIA TRZEBA USKUTECZNIAC ZEBY KOPAC WYSOKO? NO I MAM JESZCZE JEDEN PROBLEM MIANOWICIE KIEDY PODCHODZE POD PRZECIWNIKA MRUZE OCZY, CZY KTOS MOZE MI POMOC?
_________________ lepiej jest się dogadać niż bić.
na pewno wymachy nóg ;) ale niech ktoś się wypowie oprócz mnie, to jest mój plan do rozciągania >>http://forum.fight-club.pl/topics1/rozciaganie-vt4506.htm jeszcze nie skomentowany więc nie wiem czy dobry ja w każdym razie widze poprawe ;)
24 lata... Lipa ze znakami intepunkcyjnymi i ogólnie ładem i składem zdań. Do tego post wygląda jakby był to dzieciak X_X
To chyba jasne, że należy się rozciągać co? Nie wpadło to do głowy!?
Co do mróżenia oczu to po prostu przejdzie z czasem... Chyba :|?
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-07-26, 23:28
1) j.w. rozciąganie i wymachy, nic innego nie wymyslisz.
2) mruzenia oczu powinienes sie oduczyc automatycznie przy sparingach.
3) jezeli popelniasz blad i ktos zwraca ci uwage, to nalezy sie dodstosowac - swoje lata masz, wiec na pewno rozumiesz ocb.
4) Kazdy widzi twojego posta, wiec odpusc juz temu CapsLock'owi.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Tia, miał bo się pospieszyłem ;) To nie zmienia faktu, ze trzeba byc przynajmniej pajacem zeby zadawac takie pytania w wieku 24 lat? Mam nadzieję, że tyle go tutaj zobaczymy, pana z zablokowanym capsem :|
[ Dodano: 2010-07-28, 23:05 ]
COŚ MI SIĘ ZDAJE PIMPEK, ŻE TRZEBA SKRÓCIĆ TOBIE ŁAŃCUCH BO SIĘ GŁUPIO MĄDRY ROBISZ. PYTAM GRZECZNIE JAKIE TRZEBA WYKONYWAĆ ĆWICZENIA ŻEBY WYSOKO KOPAĆ I TO JEST DLA CIEBIE TAKI WIELKI PROBLEM? JESTEM DOPIERO POCZĄTKUJĄCYM KICK BOKSEREM I DLATEGO ZADAJE TAKIE PYTANIA, ALE PRZERABIAŁEM JUŻ WIĘKSZYCH KOZAKÓW OD CIEBIE A TY JESTEŚ KUNDLEM, A MIEJSCE KUNDLA JEST W BUDZIE.
[ Dodano: 2010-07-28, 23:05 ] [cenzura]
_________________ lepiej jest się dogadać niż bić.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"