Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Ćwiczenie refleksu szybkości ?
Autor Wiadomość
Zjutas2004 
Muay Thai User ;D

Wysłany: 2010-01-03, 13:45   

hmmmmm a co ci do tego?? pomyliło mi się po prostu skończmy tą dyskusje

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2010-01-03, 14:42   

Proszę o przestrzeganie zasad kultury. Dziękuję.
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

Zjutas2004 
Muay Thai User ;D

Wysłany: 2010-01-03, 16:02   

okey ;D

Marcinoos

Wysłany: 2010-08-09, 22:59   Re: Ćwiczenie refleksu szybkości ?

ediasz napisał/a:
Elo . Chce być szybszy ale nie wiem jak mam to zrobić . Mam 13lat , 56 kg wzrost 174 , ogarniam mauy thai , w domu mam hantle ,sztange, ławeczke. Dobrze by było jak by ktoś miał jakiś plan treningowy . :mrgreen:

"zelastwem sie nie bawie " ogarniam chodze na treningi .
Ale podaj jakieś ćwiczenia na kondyche ? Jeśli chodzi o jogging to lece 8km rano . Jak sie zmecze 3min przerwy i dalej , kiedy juz dobiegne do celu o robie 50 pompek 2 serie ,brzuszki 200 . Ale czyli co tylko przez sparing sobie wyrobie refleks ?? Nie ma czegoś co mógłbym sam cwiczyć ?

I wy mu wierzycie ? w wieku 13 lat przebiega 8km robi 50pompek w jednej serii(ktorych robi) brzuszkow 200, niektorzy w wieku 18lat nie osiagaja takich wynikow.

PS. Sorki za odswiezenie.

Ziomek.

Wysłany: 2010-08-10, 12:01   

To nie jest żaden wynik sam biegam po 7-10km i wcale nie jest to max. Mógłbym kiedyś spróbować z 15-20km przebiec ale nie ma po co narazie. Co do pompek i brzuszków to jest to najbardziej rzeczywiste wystarczy tylko trenować :). Kiedyś jak polubiłem pompki i brzuszki (miałem gdzieś 11-12 lat) to robiłem po 50-80 pompek i 100-150 brzuszków w serii . To nie był maks tylko codzienny trening. Mój wiek to 14 lat.

Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2010-08-10, 12:45   Re: Ćwiczenie refleksu szybkości ?

Marcinoos napisał/a:
I wy mu wierzycie ? w wieku 13 lat przebiega 8km robi 50pompek w jednej serii(ktorych robi) brzuszkow 200, niektorzy w wieku 18lat nie osiagaja takich wynikow.

inteligent, a co powiesz na ten wyczyn :?:
zatka cię na bank, bo jesteś taki a nie inny

http://www.youtube.com/wa...feature=related

pewnie ona pobije w przyszłości rekord Josh'a Cox'a na 50mi haha

a ty pewnie, nie wiesz co to za trening siły czy trening mocy wewnętrznej czy trening wytrzymałościowy dobrany dla odpowiedniego osobnika

Michał222 

Wysłany: 2010-08-10, 16:40   

Ej kto wie gdzie w Warszawie sie można na boks zapisac? Bo w internecie zadnej szkoly nie moge znalezc

Batman 

Wysłany: 2010-08-10, 16:43   

Michał222 napisał/a:
Ej kto wie gdzie w Warszawie sie można na boks zapisac? Bo w internecie zadnej szkoly nie moge znalezc
:shock: Wpisz w Google, nie możliwe, żeby nic tam nie było, przecież to WARSZAWA, największe miasto w Polsce, więc jakbyś wpisał w google, to pewnie wyskoczyłoby ci 10 klubów

[ Dodano: 2010-08-10, 17:47 ]
Właśnie przed chwilą sprawdziłem i na pierwszej stronie, na pewno wyskoczyły mi 2 kluby i nie jestem pewien, ale chyba nawet i 3 + tematy z różnych forów pt "gdzie trenować boks w warszawie", i to na PIERWSZEJ stronie tylko, więc bądź tak łaskaw ruszyć swóją **** i wpisz w google "klub bokserski w Warszawie"!

Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2010-08-10, 17:18   

Batman napisał/a:

więc bądź tak łaskaw ruszyć swóją **** i wpisz w google "klub bokserski w Warszawie"!

nie **** tylko mózg albo ręcę
źle to napisałeś, albo miał się ruszyć i kompa wywalić przez okno :?: wtedy by pasowało **** :mrgreen:

Batman 

Wysłany: 2010-08-10, 19:11   

Właśnie chodziło mi o M Ó Z G :mrgreen: A tak na poważnie to była to metafora do lenia :]

Michał222 

Wysłany: 2010-08-11, 16:17   

[kultury trochę! - moderator] umiem wpisac w google "boks w warszawie" tylko zaden z klubow jakie mi wyszukalo mi nie pasowal a chodzi mi o to zeby ktos kto mieszka w Warszawie podal klub ktory zna i poleca bo bylem juz w wielu klubach i wiekszosc to straszna lipa. Treningi sa na halach przy szkolach, nie ma workow, gruszek itd. Wiec zanim cos napiszesz i zaczniesz odsylac do googli to pomysl

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2010-08-11, 16:50   

Taki mlody a taki niewychowany.
Zaden z klubow nie pasuje? Przeprowadz sie blizej to moze, ktorys zacznie.
Chcby Fenix z Grochowa, dobry klub z fajna atmosfera i paroma osiagnieciami, czy tez swietny Fight Club z (bodaj) Cynamonowej.
W Wawie jest kilka klubow do wyboru, a ty narzekasz. Byl juz jeden taki, co jak mu nigdzie nie pasowalo, to stworzy wlasna SW. Moze to tez jakas alternatywa dla ciebie.

Ziomek.

Wysłany: 2010-08-11, 16:50   

A napisałeś że zadnej szkoły nie możesz znalezć. Licz się z tym co piszesz

Batman 

Wysłany: 2010-08-11, 18:03   

Michał222 napisał/a:
umiem wpisac w google "boks w warszawie"
Ale nie umiesz się określić, bo napisałeś:
Michał222 napisał/a:
Ej kto wie gdzie w Warszawie sie można na boks zapisac?
, więc wystarczyło napisać "który klub polecacie" i się określić jasno, bo różnicą wielką jest pytanie, o klub, w którym można trenować boks i który polecamy, więc najpierw ty...
Michał222 napisał/a:
zanim cos napiszesz
Michał222 napisał/a:
to pomysl

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-09-15, 16:52   

jak do tej pory to tylko Ty się ośmieszasz. I jak masz pisać w taki sposób to proszę opuść forum i nie pisz tu więcej. takich ludzi tutaj nam nie potrzeba

Odpowiedz do tematu