Elo . Chce być szybszy ale nie wiem jak mam to zrobić . Mam 13lat , 56 kg wzrost 174 , ogarniam mauy thai , w domu mam hantle ,sztange, ławeczke. Dobrze by było jak by ktoś miał jakiś plan treningowy .
"zelastwem sie nie bawie " ogarniam chodze na treningi .
Ale podaj jakieś ćwiczenia na kondyche ? Jeśli chodzi o jogging to lece 8km rano . Jak sie zmecze 3min przerwy i dalej , kiedy juz dobiegne do celu o robie 50 pompek 2 serie ,brzuszki 200 . Ale czyli co tylko przez sparing sobie wyrobie refleks ?? Nie ma czegoś co mógłbym sam cwiczyć ?
I wy mu wierzycie ? w wieku 13 lat przebiega 8km robi 50pompek w jednej serii(ktorych robi) brzuszkow 200, niektorzy w wieku 18lat nie osiagaja takich wynikow.
To nie jest żaden wynik sam biegam po 7-10km i wcale nie jest to max. Mógłbym kiedyś spróbować z 15-20km przebiec ale nie ma po co narazie. Co do pompek i brzuszków to jest to najbardziej rzeczywiste wystarczy tylko trenować :). Kiedyś jak polubiłem pompki i brzuszki (miałem gdzieś 11-12 lat) to robiłem po 50-80 pompek i 100-150 brzuszków w serii . To nie był maks tylko codzienny trening. Mój wiek to 14 lat.
I wy mu wierzycie ? w wieku 13 lat przebiega 8km robi 50pompek w jednej serii(ktorych robi) brzuszkow 200, niektorzy w wieku 18lat nie osiagaja takich wynikow.
inteligent, a co powiesz na ten wyczyn
zatka cię na bank, bo jesteś taki a nie inny
pewnie ona pobije w przyszłości rekord Josh'a Cox'a na 50mi haha
a ty pewnie, nie wiesz co to za trening siły czy trening mocy wewnętrznej czy trening wytrzymałościowy dobrany dla odpowiedniego osobnika
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Ej kto wie gdzie w Warszawie sie można na boks zapisac? Bo w internecie zadnej szkoly nie moge znalezc
Wpisz w Google, nie możliwe, żeby nic tam nie było, przecież to WARSZAWA, największe miasto w Polsce, więc jakbyś wpisał w google, to pewnie wyskoczyłoby ci 10 klubów
[ Dodano: 2010-08-10, 17:47 ]
Właśnie przed chwilą sprawdziłem i na pierwszej stronie, na pewno wyskoczyły mi 2 kluby i nie jestem pewien, ale chyba nawet i 3 + tematy z różnych forów pt "gdzie trenować boks w warszawie", i to na PIERWSZEJ stronie tylko, więc bądź tak łaskaw ruszyć swóją **** i wpisz w google "klub bokserski w Warszawie"!
więc bądź tak łaskaw ruszyć swóją **** i wpisz w google "klub bokserski w Warszawie"!
nie **** tylko mózg albo ręcę
źle to napisałeś, albo miał się ruszyć i kompa wywalić przez okno wtedy by pasowało ****
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
[kultury trochę! - moderator] umiem wpisac w google "boks w warszawie" tylko zaden z klubow jakie mi wyszukalo mi nie pasowal a chodzi mi o to zeby ktos kto mieszka w Warszawie podal klub ktory zna i poleca bo bylem juz w wielu klubach i wiekszosc to straszna lipa. Treningi sa na halach przy szkolach, nie ma workow, gruszek itd. Wiec zanim cos napiszesz i zaczniesz odsylac do googli to pomysl
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-08-11, 16:50
Taki mlody a taki niewychowany.
Zaden z klubow nie pasuje? Przeprowadz sie blizej to moze, ktorys zacznie.
Chcby Fenix z Grochowa, dobry klub z fajna atmosfera i paroma osiagnieciami, czy tez swietny Fight Club z (bodaj) Cynamonowej.
W Wawie jest kilka klubow do wyboru, a ty narzekasz. Byl juz jeden taki, co jak mu nigdzie nie pasowalo, to stworzy wlasna SW. Moze to tez jakas alternatywa dla ciebie.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Ej kto wie gdzie w Warszawie sie można na boks zapisac?
, więc wystarczyło napisać "który klub polecacie" i się określić jasno, bo różnicą wielką jest pytanie, o klub, w którym można trenować boks i który polecamy, więc najpierw ty...
jak do tej pory to tylko Ty się ośmieszasz. I jak masz pisać w taki sposób to proszę opuść forum i nie pisz tu więcej. takich ludzi tutaj nam nie potrzeba
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy