Wysłany: 2011-08-09, 20:43 Dobra sekcja Muay-Thai w Trójmieście(Ewentualnie KickBoxing)
Witam,trenowałem wcześniej Muay Thai w innym mieście, i poszukuje na tą chwile dobrego klubu Muay-Thai (ewentualnie Kick Boxing) w Gdańsku itp. Z góry Dziękuje za wszelką okazaną pomoc , Pozdrawiam!
champion albo corpus. Te kluby są najlepsze według opinii trenujących.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Słyszał. Treningi prowadzi tam bardzo dobry zawodnik, ale nie wiem nic o poziomie jego uczniów. Do tego ostatnio dwa razy pod rząd przegrał z Jarkiem Daschke z Championa, co dla mnie osobiście jest argumentem za trenerskimi umiejętnosciami Bogdana Bliźniaka, głównego trenera Championa i Kamili, jego asystentki, które to zreszta umiejętności wykorzystują także szkoląc naszych zawodników.