mam problem, kolo 4miesiecy temu na treningu kopnalem w lokiec kolegi moim piszczelem. Na nodze powstal wielki siniak i straszny bol ale ok przykladalem altacetem i wszystko sie wygoilo i zniknelo. Ale gdzies po 2miesiacach zauwazylem ze mam tam guza gdzies wielkosci kostki. wogole mnei to nie boli ale dziwnie wyglada, wiecie moze co to jest? i co z tym zrobic, czy isc do lekarza? a moze ktos z was mial podobny problem:)
z góry dziekuje :))
pzdr,
siedem Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 21 Cze 2011 Posty: 426
tak zazwyczaj jest jak piszczel mocno obijesz w takich miejscach powstają zgrubienia w sumie nie byłem z tym u lekarza a ze 3 takie mam:P Ale idź i dowiedź się a potem napisz bo ja czasu nawet tutaj zaglądać nie mam:P a co dopiero o lekarzu mówić.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
_________________ Jest jedno ludzkie ciało. Dopóki człowiekowi nie wyrośnie trzecia noga, albo ręka wszystkie sztuki walki opierać się będą na tych samych zasadach.