chociaż w naszym kraju młodzież na dożynkach też się nie oszczędza
hahahaha ale trochę im brakuje do poziomu w Tajlandii no i inna sprawa że tam są oglądani i kibicuje się im a u nas to trochę inaczej wygląda xD
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Luigi Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 03 Cze 2011 Posty: 98 Skąd: Lubin
Wysłany: 2011-06-11, 11:56
No u nas to jak na bajkach kłęby kurzu i połamane sztachyety wypadające z niego ;) wtedy wiadomo że dożynki udane ;)
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Zależy od tego jaki dystans masz, bo jeśli masz np. długie ręce to KB wystarczył by Ci. Proste na długim dystansie robią swoje, wiem to sam po sobie ćwiczę z gościem co ma długie ręce i jeśli nie nogi to padam :)
Ale ogólnie zalecam bardziej MT, łokcie robią swoje jak już ktoś to napisał.
Zależy od tego jaki dystans masz, bo jeśli masz np. długie ręce to KB wystarczył by Ci. Proste na długim dystansie robią swoje, wiem to sam po sobie ćwiczę z gościem co ma długie ręce i jeśli nie nogi to padam :)
Ale ogólnie zalecam bardziej MT, łokcie robią swoje jak już ktoś to napisał.
Zgadzam sie w 100%. Ogolnie spytaj sie sam siebie , na co masz tzw "zajawke". Ponieważ kazdy ze sportow uderzanych ma swoj charakter. Ja dlugo sie zastanawialem co wybrac. Kumpel mi polecil (sam trenuje MT) zebym poogladal wszelakie sporty walki na YT. Przykladowo Ja zajaralem sie MT , bo zobaczlem jak Buakaw wsadza gosciowi kolano na glowie z powietrza. To tyle polecam MT :)
_________________ " Człowiek jest odbiciem ,pietna swiata ktory go otaczal. I to jego serce decyduje kim chce byc"