czego się tłumaczysz żyj po swojemu w realu, a nie na forum =)
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
powiem jedno podtawa zmocnic tricepsa jhesli chodzi o proste ale to nie wystarczy bardzo wazny jest balans ciala skrecanie sie podczas uderzen nie tylko cialem na stopach rowniez w wypadku sierpow ma to jeszcze wieksze znaczenie cwicze kick boxing i napo3atku nie przykladalem wagi do skretow i bylo do dupy teraz jak sie prawidlowo skrecam udezenia maja owiele wieksza sile waze 72 kg 180 wzrost cwicze raczej z miskami 100kg standard i mowia ze mam zabujczaego sierpa a wcale nienaleze do silnych ani napakowanych bo technika ma najwieksze znaczenie i luzne nogi bo jak ktos sie rusza jakby mial kamienie zamiast udd to niech sie nie dziwi ze mu nie wychodzi konkretne siekniecie popracuj kolego nad skretami + pompkiwaskie na piesciach na tripsa a bedzie git i oczywiscie motyle sa wazne te wszystkie rzeczy dopiero przyniosa efekt powodzenia
_________________ Ból jest najlepszym nauczycielem.
Tylko nikt nie chce być jego uczniem.
— Bruce Lee
Możesz także rzucać z kolegą do siebie piłką lekarską. Oczywiście w wszystkich rzutach chodzi o ruch barkiem i prawidłowe skręty. Hantle też dobre chociaż jeżeli o siłę to nie jestem pewien ale szybkość napewno ci wyrabiają. Jeżeli chodzisz do klubu to najlepszą sprawą będzie poprostu spytać się trenera bo on napewno bardziej Ci pomoże niż forum.