Pomógł: 2 razy Wiek: 25 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 998 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-09-18, 15:12
polecam Ci RACZADAM FIGHT TEAM sam uczeszczam tam na treningi kosztuja 90 zł co miesiac jest dla klubowiczow losowanie sprzetu albo darmowych karnetow z trenerem zawsze sie idzie dogadac ja jeste bardzo zadowolony noi masz znizke na sprzet sa seminaria obozy zawody fajna admosfera noi na akzdym treningu sa tarcze a w ronin malo uzywaja tarczy byli od nas kiedys kolesie z ronin mowili ze mamy wsumie lepiej
piersze treningi za darmo !!! przyjdz pochodz tydzien sam zobaczysz inaczej sie nie przekonasz noi trener jest badzo dobry i sa tez treningi z rafalem simonidesem
_________________ WERS "Ból najlepszym nauczycielem ale nikt nieche byc jego uczniem"
jestem chyba upierdliwy ale jak co to na silke wypada tez chodzic?? bo poki co to jakis yjatkowo wygimnastykowany nie ejstem ost 3 lata wlasc nic nie robilem:D poza chlaniem browcow:) na miasteczku:)
no i zast czy jakos jescze kombinowac czas na silke, chociaz machanie kawlakiem blachy nigdy mnie nie jaralo:)
to juz zalezy od Ciebie i twoich celow bo jezeli chcesz nabrac masy i sily to wypadalo by chodzic na silownie ale jezeli zalezy Ci na szybkosci i rozciagnieciu to mozesz sobie darowac "machanie kawalkiem blachy"
_________________ nie ważne skąd jesteśm-ważne gdzie idziemy