grucha narazie poogladaj sobie na youtube muay-thai teach i tego co nauczysz cie na boksie zmiksuj z tym co jest na filmikach
choć o ile dobrze pamiętam to postawa boksu tajskiego a zwykłego troszkę sie rożni
_________________ MMA muay thai
Amadi Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 691
Wysłany: 2008-09-01, 12:54
life@death napisał/a:
grucha narazie poogladaj sobie na youtube muay-thai teach i tego co nauczysz cie na boksie zmiksuj z tym co jest na filmikach
choć o ile dobrze pamiętam to postawa boksu tajskiego a zwykłego troszkę sie rożni
Tak, tak na youtube to sie nauczy ale chyba tylko złych nawyków. Ja grucha polecam boks o ile masz możliwość ćwiczenia w dobrym klubie.
co do nauki sw z filmików to jakoś mi to nie wchodzi. mam płyte z filmikami instruktażowymi MT. oblukałem to na szybko i dałem se spokój. znam podstawy w teorii, bo chyba tyle można wynieść z filmików.
_________________ RAP do wstępnych negocjacji - pięści do dalszych, i to wystarczy. Gdy siła argumentu się skończyła pozostaje tylko siła.....