Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Predyspozycje
Autor Wiadomość
Bielik6 
Aurea dicta

Wysłany: 2010-06-15, 14:05   

Dodam jeszcze że bedę mógł cwiczyc dopiero od września bo wtedy bedę sie tam uczył i będę mógł trenowac.Bo jak sie za coś zabieram to robie to na 1000%.Gdy wzięłem się za historię zaineteresowała mnie(interesuje mnie do dziś-bardzo) to miałem 1 -2 miejsca w województwie z niej (w narodowym 3).Z ornitologi równierz wzbogaciłem bardzo swą wiedzę (też miałem nagrody).
stilian napisał/a:
Idź na trening i przekonaj się jak wygląda takowy, bo granie w piłke na podwórku to nie jest, więc twój zapał może zniknąc już po pierwszych treningach
i tu sie mylisz wcale nie gram w piłkę na podwórku tylko jak już w dobrej drużynie która miała sukcesy, i nie jestem dzieckiem komputera którego jedynym zainteresowaniem jest granie na kompie.

[ Dodano: 2010-06-15, 15:06 ]
ale dziękuje wszystkim za odpowiedzi

Killu 

Wysłany: 2010-06-15, 14:09   

To teraz przestań pie****ić i leć na trening. Ty chcesz sukcesów a jeszcze nie trenujesz ;(

Bielik6 
Aurea dicta

Wysłany: 2010-06-15, 14:15   

Killu napisał/a:
To teraz przestań pie****ić i leć na trening
chciałbym ale na razie nie mam jak bo mieszkam na wsi daleko od miasta i nie mam dojazdów teraz na razie pozostają mi cwiczenia ogólnorozwojowe

[ Dodano: 2010-06-15, 15:15 ]
I nawet nie wiesz jak bardzo chce iśc

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-06-15, 14:35   

Batman napisał/a:
yaol90 napisał/a:
Różnicy w treningu byś nie czuł bo jeszcze żadną uderzać nie potrafisz ale za to później byłoby Ci łatwiej.
A Ty przed trenowaniem SW w walkach ulicznych, na którą stronę się ustawiałeś

ustawiałem się głową do przodu ręce nisko i młynkowanie:P

Boruta napisał/a:
Taki, że będzie miał słabszy cios.
Z początku na pewno ale to kwestia wyćwiczenia. Przynajmniej tak mi się wydaje. Mój kolega na co dzień leworęczny boksuje jak praworęczny i mówi że dobrze mu z tym. Ale mogę być w błędzie i lepiej posłuchać bardziej doświadczonej osoby.

Tu nie ma co dyskutować bo autor nawet jeszcze na treningu nie był a już wielkie nadzieje i myślenie nad ,,predyspozycjami". Jak to się mówi ,,Złej baletnicy to i rąbek u spódnicy...". Tak więc jak ktoś chce trenować to ręka nie ma dla niego największego znaczenia. I tyle w temacie ode mnie.

Bielik6 
Aurea dicta

Wysłany: 2010-06-15, 14:42   

yaol90 napisał/a:
Tu nie ma co dyskutować bo autor nawet jeszcze na treningu nie był a już wielkie nadzieje i myślenie nad ,,predyspozycjami". Jak to się mówi ,,Złej baletnicy to i rąbek u spódnicy...".
nie ja po prostu mam ognistą chęc iśc na trening ale nie mam jak!

stilian 

Wysłany: 2010-06-15, 15:24   

Bielik6 napisał/a:
i tu sie mylisz wcale nie gram w piłkę na podwórku tylko jak już w dobrej drużynie która miała sukcesy

mówiąc wprost, wali mnie to czy grałeś w KS Pszenica czy Realu Madryt, trening bokserski nie ma porównania z treningiem piłkarskim. Zobaczysz - wtedy określisz się czy jesteś w stanie tak ciężko pracować.

Bielik6 
Aurea dicta

Wysłany: 2010-06-15, 16:10   

stilian napisał/a:
mówiąc wprost, wali mnie to czy grałeś w KS Pszenica czy Realu Madryt,
wiem muszę ostudzic swoje emocje (sorry za niektóre wypowiedzi) ale aż sie we mnie gotuje żeby iśc na trening a tym bardziej że słyszałem ze bardzo dobra sekcja jest

[ Dodano: 2010-06-15, 18:52 ]
A powiedźcie mi co z masą jak najszybciej przytyc ? myślę że powinienem z 70 wazyc bo nie wygladam na "karka" no i rodzina mówi wręcz ze chudy jestem ale ja sie tym nie przejmuje bo mój brat (29 lat) był w moim wieku jeszcze chudszy koło 59kg a ważył jak miał 20-21 lat 87kg

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-06-16, 04:50   

Bielik6 napisał/a:
[ Dodano: 2010-06-15, 18:52 ]
A powiedźcie mi co z masą jak najszybciej przytyc ? myślę że powinienem z 70 wazyc bo nie wygladam na "karka" no i rodzina mówi wręcz ze chudy jestem ale ja sie tym nie przejmuje bo mój brat (29 lat) był w moim wieku jeszcze chudszy koło 59kg a ważył jak miał 20-21 lat 87kg

Pytania na forum ostatnio są delikatnie mówiąc głupie. A do tego niektórzy nie znają opcji szukaj. Ehh

Bielik6 
Aurea dicta

Wysłany: 2010-06-16, 08:15   

Dobra ok sam sobie poszukam ale i tak dzięki

Odpowiedz do tematu