Wysłany: 2011-08-07, 23:12 Prośba o Pomoc w indywidualnym treningu Muay-Thai
Witam, swoją przygodę z Muay Thai zacząłem na początku maja tego roku ,i uczęszczałem na treningi do połowy Lipca, ponieważ trener wyjechał na kilka tygodni i teraz jest przerwa . Chciałbym w czasie tej przerwy trenować indywidualnie, ale nie mam na tyle doświadczenia bym sobie mógł sam ułożyć taki trening.Dlatego Proszę o pomoc w celu ustalenia moich treningów. Z góry Bardzo Dziękuje za wszelka okazaną pomoc Pozdrawiam !
Masz raczej za krótki staż, by trenować indywidualnie bez trenera, nawet jeśli Ci wymyślimy super-hiper plan. Po prostu jeszcze możesz mieć zbyt małą wiedzę, by samemu sobie wyłapywać błędy.
Pomógł: 6 razy Wiek: 18 Dołączył: 22 Mar 2011 Posty: 100 Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-08-08, 09:59
zgadzam sie z przedmowca, nie cwicz sam techniki ale mozesz popracowac nad siłą, jezeli masz w poblizu silownie to ok, jesli nie to znajdz w google trening domatora, biegaj, skacz na skakance, rozciągaj się, moze 6 weidera bo z doswiadczenia wiem ze kolanka w brzuch dosc dobrze wchodzą :P