wiem ja tylko jak mnie ktoś zaczepi nie zostawie tak sobie taki już mój urok
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-02-22, 20:33
Miszko napisał/a:
Jeszcze sam nie wiem a pewnie skończy się natym że to co się nauczyłem bijąc się w szkole mi wystarczy.
Dokładnie xD Widzę za młody jesteś i masz inne podejście po za sporty walki są do rywalizacji sportowej ale także do tego jeśli ktoś zaatakuje a Ty latasz i bijesz się po gimnazjum xD
Nie latam po gimnazjum i wszystkich klepie bo od razu bym taki wpier... dostał że bym się nie pozbierał chodzimi tylko żeby wiedzieć jak się obronić .
A wy co trenujecie ? I z jakim rezultatem?
Mi sie karate za bardzo nie podoba, chociaż mój tata ma czarny pas w Kyokushin .
Jak jest KB to bym wybrał.
A jak większa gotówka to KB i Judo
[ Dodano: 2010-02-22, 20:38 ]
Miszko napisał/a:
Nie latam po gimnazjum i wszystkich klepie bo od razu bym taki wpier... dostał że bym się nie pozbierał chodzimi tylko żeby wiedzieć jak się obronić .
A wy co trenujecie ? I z jakim rezultatem?
Ja trenowałem 2 lata Capoeirę, miesiąc Muay Thai obecnie przekrojowo MMA.
W sumie dobrze mi się trenuje;]
_________________ Po przeciwnościach, losu dążyć do celu...
W odpowiedzi na Twoje pytanie pierwsze: Tak można, ale to zależy od tego jaki rzut wykonujesz, bo pewnie nie każdy wyjdzie Widzę, że bardziej podoba Ci się stujka, KB jest super