Ja 2 lata już używam Green Hill-ów do muaya ;) I przyznam że jest z nimi spoko :) Nie boli ręka ani nic i są odpowiednie. Cena malutka. Tak wyglądają:
Dawałem za nie bodajże 69 zł u mnie w CK :)
Opis:
Profesjonalne rękawice bokserskie dla osób dorosłych
*
Rękawice wykonane z wysokiej jakości skóry syntetycznej, wypełnienie pianka średnio miękka.
*
Warto pamiętać iż towar Green Hill jest uznany na świecie za produkty bardzo wysokiej jakości i wytrzymałości.
*
Rękawice Champion są stosowane są nie tylko w boksie, ale również w karate i teaekwondo, używane są również w innych dyscyplinach sportu, stąd model jest jednym z najczęściej kupowanych w Polsce.
*
Jeżeli chcesz to moge nadesłać linka do tych rękawic, są na allegro ;) .
_________________ --<[(Muay Thai)]>-- "Rany się goją... Umiejętności pozostają"
ja polecam te rękawice, oryginalne do Muay Thai'a, kolega je posiada jakieś 2-3 lata i trenuje z 3x więcej w tygodniu i mówił, że są bardzo wygodne i mocne
http://www.ipponsport.be/...e-cuir-muay.htm
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"