Wysłany: 2011-10-20, 19:49 Rękawice do Muay Thai,Boksu ,Kickboxingu
Witam,otóż mam taki problem pot w rękawicach nie chce mi wyschnąć (mały pot w części na palce) i rękawice śmierdzą mimo iż je prałaem ,to tuż po praniu było tak samo.
Co zrobić?
Pomógł: 20 razy Wiek: 19 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 1030 Skąd: z Polski
Wysłany: 2011-10-20, 20:41
Pranie rękawić to nie najlepszy pomysł , najlepiej włóżyć coś co wchłania wilgoć , np gazety , i położyć , powiesić w ciepłym suchym miejscu , czy na dwór .
Wyprales rekawice ? brawo..Mam nadzieje ze jakies w miare tanie bo po praniu mozna spokojnie je juz wywalic..przynajmniej tak z moimi było 2 lata temu jak madra mamusia mi je wyprała
Wyrzucaj na balkon po treningu i beda schnac a smierdziec i tak beda..
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches
Wyprales rekawice ? brawo..Mam nadzieje ze jakies w miare tanie bo po praniu mozna spokojnie je juz wywalic..przynajmniej tak z moimi było 2 lata temu jak madra mamusia mi je wyprała
Wyrzucaj na balkon po treningu i beda schnac a smierdziec i tak beda..
i rzepy odklejaj i aby nie były zamknięte
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
57 zł dragon sports,ale są w dobrym stanie,tak mi się wydaje
Z87 Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Gru 2009 Posty: 224
Wysłany: 2011-10-21, 20:31
Bo po każdym treningu trzeba rękawice wyjmować z torby, no i po to są owijki żeby wchłaniały pot, je można prać rękawic się nie pierze.
Może spróbuj suszarką podsuszyć ?
Na śmierdzące rękawice jest super sposób. Po każdym treningu wsypuj do nich puder lub talk. To wchłania wilgoć ( pot ) i likwiduje smród. Robię to od 3 lat a mam te same rękawice i pachną jak nowe. To samo można robić z ochraniaczami.
Na śmierdzące rękawice jest super sposób. Po każdym treningu wsypuj do nich puder lub talk. To wchłania wilgoć ( pot ) i likwiduje smród. Robię to od 3 lat a mam te same rękawice i pachną jak nowe. To samo można robić z ochraniaczami.
z butami też to działa
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"