rozmiar 12oz
Są solidnie wykonane i wytrzymałe, ale mają jeden minus. Porównując ich wielkość z innymi rękawicami (też 12oz) są większe, może to efekt tego, że są przeznaczone jak to napisano w opisie "bezpiecznego sparingu". Ten "beczkowy" kształt trochę utrudnia w czasie sparingów przy blokach osłaniających głowę i przy utrzymywaniu gardy bo zasłania mi pole widzenia.
Mieliście może tak?
Myślę o zmianie rękawic, żeby zlikwidować problem. Przymierzałem np. everlasty 12oz i było ok, tak mi sie wydaje bo przymierzałem w sklepie... ale jakieś poręczniejsze się wydawały, bardziej spłaszczone są w porównaniu do tych moich.
Co Wy o tym myślicie? I jakie są Wasze doświadczenia, co do lonsdale i everlast?
nigdy nie miałem everlastów więc nie wiem, ale zawsze słyszałem, że ta firma robi dobre rękawice. Może się mylę.
syf pod jakim względem, rozwalają się szybko czy coś innego?
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-02-15, 22:04
Marcin1111 napisał/a:
nigdy nie miałem everlastów więc nie wiem, ale zawsze słyszałem, że ta firma robi dobre rękawice. Może się mylę.
syf pod jakim względem, rozwalają się szybko czy coś innego?
"Bluza plus Spodnie Komplet LC438
150,75 PLN
Opis produktu:
Sprzęt bokserski Lonsdale London Bluza
(...)
Nosząc tą bluzę zyskasz natychmiastowy szacunek w każdym bokserskim klubieL"
no tam to mają bluzę respect +10 xD
_________________ BJJ MMA Boks
"Koks Ciacho i dyskretnie"
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727