Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2008-10-02, 16:28
Powrot_Bossa napisał/a:
Chłopie, mnie wychowała ulica i zachartowany jestem w walce ulicznej. Nigdy nie urzywałem żadnych rekawic. Baba i pasztuny używaja rekawic. Chłop z jajami walczą gołymi piensciami. Tylko tak nauczysz się walczyć. Wielki boss wie co mówi.
Napisze jedno: ŻENADA. Boss był jedyny w swoim rodzaju i to co on robił (czyli to co ty próbujesz stworzyć), robił to naturalnie i na pewno nie pisał o sobie w trzeciej osobie. Więc radze zakończyć swoją działalność twórcza i naśladować "siebie samego", bo z obcą tożsamością nie idzie ci za dobrze.
P.S Zastanawiam się co za idiota podkłada się pod byłego Bossa, musi to być osoba która przebywała na tym forum od jakiegoś już czasu (skoro go pamięta) i jeżeli tak jest to boję się pomyśleć co przyjdzie forumowiczom jeszcze do głowy.
P.S2 Kup słownik języka polskiego i zacznij go czytać, bo coś słabo u ciebie z ortografią.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2008-10-02, 22:15
stryku4 napisał/a:
to jest boss i on ma swój język
Boss to ,to na pewno nie jest, ale nie che robić OFFTOP'u więc kończę dyskusje na temat tego osobnika wyżej.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"