No, ja wiem, że nie kopię dobrze, bo nie chodzę na żadne treningi, ale chodzi o to, że mogę podnieść, Ty pewnie teraz możesz zrobić szpagat tyle, ile ja, więc jak się odchylisz, to dosięgniesz (no, chyba że tak się nie kopie czysto technicznie, ale wydaje mi się, że powinno się odchylić do tyłu )
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 01 Maj 2010 Posty: 98 Skąd: G-dz
Wysłany: 2010-07-23, 11:35
Batman napisał/a:
No, ja wiem, że nie kopię dobrze, bo nie chodzę na żadne treningi, ale chodzi o to, że mogę podnieść, Ty pewnie teraz możesz zrobić szpagat tyle, ile ja, więc jak się odchylisz, to dosięgniesz (no, chyba że tak się nie kopie czysto technicznie, ale wydaje mi się, że powinno się odchylić do tyłu )
Trener zawsze nam pokazywał jak to jest. Ktoś kopie "odchylony", Ty wchodzisz i się koleś przewraca.
PawelWroclaw napisał/a:
Rozciągam sie do kąta prostego i tyle w przeliczeniu na uniesienie nogi bokiem moge kopnąc :P nie sprzeczaj się ze mną że moge kopnąć :D
Wysłany: 2010-07-23, 21:06
Dziś na treningu podczas jednego ćwiczenia trener powiedział że mam źle rozbite biodra. Po 4 latach treningu ?:D jak to się stało ? Możliwe by trener na karate prowadził źle trening pod tym względem ? Czy rozbicie bioder, jeśli skupiłbym się w domu tylko na tym, bez żadnego rozciągania długo by i zajęło ?(tak w ogóle to na czym to polega ? Bo zupełnie nie rozumiem tego terminu )