Witam, wiadomo coś na temat treningów ? Dzwoniłem pod podany numer ( na stronie głównej ) i nadal nie wiem co i jak... poradzono mi śledzenie wszystkiego na stronie klubu, ale za cholerę nie mogę dopatrzeć się czego kolwiek na temat MT :/
_________________ "Autorytet, rząd, władza, Państwo - każdy z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku... Ktokolwiek kładzie na mnie rękę, aby mną rządzić, jest uzurpatorem i tyranem - uważam go za swego wroga."
Problem w tym, że nie bardzo wiem gdzie to jest xD mieszkam 34km od Rzeszowa i nie bardzo się orientuję... pomyśle jednak nad tym koło weekendu :)
_________________ "Autorytet, rząd, władza, Państwo - każdy z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku... Ktokolwiek kładzie na mnie rękę, aby mną rządzić, jest uzurpatorem i tyranem - uważam go za swego wroga."
Siema chetnie pomoge. Treningi sa w poniedzialki o 17.30 i czwartek o 18.00 w 7 gimnazjum na nowym miescie i we wtorek o 19.15 i piatek o 18.30 w sp nr 2
ahh i to sa treningi prowadzone przez trenera Rafała Antończaka jest jeszcze jedna grupa prowadzona przez innego trenera ale nic o niej nie wiem.
[ Dodano: 2008-09-20, 21:16 ]
Zapomnialem dodać ze bedzie przerwa w treningach od poniedzialku lub wtorku az do 3-4 pazdziernika.
4Nismo , mógłbyś odezwać się do mnie na GG: 5591931 mam kilka pytań ;)