ja piorę ręcznie. Wpierw moczę w płynie z godzinę lub dwie aby zapachu się pozbyć a potem normalne ręczne pranie i są jak nowe.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
myślałem, że to tylko ochraniacze na piszczele śmierdzą jak diabli, jak leże na ziemi i ktoś próbuje zrobić dźwignie i jeszcze bezczelnie przykłada mi do głowy nogę odklepuje jak najszybciej aby wydostać się [nie ważne czy poprawnie zrobił czy nie, moje życie oddechowe jest ważniejsze ] i stanąć na nogi i zaczerpnąć świeżego powietrza
normalnie wytrzymać ciężko leżąc, jeszcze staram się powietrze wstrzymać, ale mało co pomaga, jeden wszedł do szatni to smród na całą szatnie + prysznice a na sali to i otwieranie okna mało co daje + wentylator na suficie
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Castet Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Maj 2010 Posty: 152
no no, co mocniej śmierdzi podczas długotrwałych treningów
bez mycia od kilkunastu treningów
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Plus owijek jest taki że możesz owinąć wedle uznania, jeżeli np podczas uderzania boli cie nadgarstek to owijasz bardziej nadgarstek, jeżeli kciuk, to owijasz bardziej kciuk. Jest to chyba rozwiązanie dla bardziej leniwych, bo jak dla mnie zawinąć bandaże na ręce to nie taki znowu wysiłek ani problem. (nie wiem czy nie robie offtopa)
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2011-05-04, 00:26
Ruda napisał/a:
zdają egzamin?
Takie jak na zdjęciu to marna alternatywa lepsze będą rękawiczki żelowe.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Słyszałem, że po powrocie z treningu owijki powinno się od razu wyjmować z torby, inaczej ciężko będzie usunąć smród
trzeba wyciągać aby smrodek odszedł szybciej, bo jak zapomnisz, to mogą i zgnić, grzybki wyrosną itp....