Kiedyś w ringu wyglądał niczym gladiator. Potężne bicepsy, każdy mięsień wyrzeźbiony - budził grozę. Odkąd jednak przestał boksować, stracił nie tylko pasy absolutnego bokserskiego czempiona wagi ciężkiej, ale i idealną sylwetkę.
Teraz Mike'owi "Bestii" Tysonowi (42 l.) urósł pokaźny brzuch, ledwie mieści się w szerokiej koszuli, wyglądem zaczyna przypominać początkującego sumitę.
Kiedyś mówiło się o nim, że jest "najgorszym człowiekiem na świecie". Teraz można go nazwać "najbardziej zapasionym", budzi tylko politowanie. (z tym politowaniem to przesada bo tego pismaka ze szmatławca jakim jest SE pewnie by zdmuchnol dop. Tycho)
mam powazne podejrzenia,co do uzywania przez niego anabolików..
mysle ,że jak przestal brac to teraz takie sa tego skutki..
teraz fajnie z tą dziarą taki grubasek hehe
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2008-04-30, 15:40
Moze powod jest taki ze jak trenowal to mial wielkie zapotrzebowanie na rzarcie, a jak przestal trenowac to z przyzwyczajenia jadl dalej tyle samo no i wyszlo co wyszlo.
Jest troche sportowcow co tak skonczylo. Z reszta co tu gdybac.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-05-03, 12:37
No był dobry nie ma co, ale zaniedbał sie ma konflik z prawem (coś słyszałem, że za narkotyki go złapali). Szkoda go, mógłby się za siebie wziaść.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Wysłany: 2008-05-03, 20:59
Ale grubasek sie zrobil az mi go szkoda to byl najlepszy bokser w histori boksu zawodowego i niech mi ktos powie ze nie moze i przegral te 6 walk ale mial najlepsze podejscie najsilniejszze uderzenie najszybsze przyspieszenie i wogole byl naj a teraz to on wyglada jakby arbuza polknal