W takim razie myślę że lepiej te parę dych dołożyć, rękawice do MMA są twardsze a przecież to stosunkowo nie duża różnica cenowa. Ze swojego doświadczenia wiem że lepiej dać więcej za sprzęt na trening, niż chodzić z kontuzjami.
_________________ "Float like a butterfly! Sting like a Bee!"
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2011-05-31, 18:15
Z doświadczenia radziłbym wziąć zwykłą. Z żelową się nie spotkałem nawet nigdy i nie wiem jak to działa. Z mojej strony, jak już pisałem, zwykła. Jednak może ktoś inny z forum używał żelowej i się wypowie na jej temat obszerniej.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
ja też jestem za zwyczajną szczęka za 9 zł swoją kupiłem.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
i autor już chyba zakupił bo 24-25dni raczej się nie zastanawiał
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy