Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
treningi od nowa
Autor Wiadomość
PeZeT 

Wysłany: 2012-01-28, 00:06   treningi od nowa

witam
jestem tu od 2009-06-17, 10:05, a jeszcze się nie wziąłem do roboty - a to od poniedziałku, a to od jutra, spasłem się jak świnia i tyle.. piszę do was, abyście doradzili mi jakiś trening - chodziłem na boks 3-5 miesięcy (trener stawiał na technike, przez te 3 miesiące nie boksowałem na worku tylko technika i powietrze).. coś tam pamiętam, mam worek w domu, ławkę, sztangę, bieżnie i hantle - czyli sprzęt jest. trener się zmienił, tamten był trochę starszy i według mnie był dobry, a teraz jakiś młodzik i nie wiadomo czy mi się opłaca tam iść, ale pójdę tylko, że jak już wyżej napisałem jestem spaśnięty i potrzebuje zrzucić kilka kilo.. jaki trening na woreczku polecacie teraz? technike mam ogarniętą, nie wale na cha** :) chce zyskać na szybkości, zrzucić kg i po prostu pójść na ten trening.

Rafi93 
Kick Boxing/Judo

Wysłany: 2012-01-28, 01:08   

elo za 10 lat mam zamiar zacząć trenować mma , jakie ćwiczenia w domu polecacie bla bla bla....

Od razu idź na ten boks , tam cie odchudzą i w końcu się weźmiesz do roboty . Do tego jak będzie ci mało pobiegasz , ewentualnie w domu zrobisz to co na treningu .

Nightmare 
BJJ/MMA/ZAPASY/MT

Wysłany: 2012-01-28, 02:05   

Widze ze odkad na wszleakich forach zaczeto sie smiac z youtubowych fajterow nagle wszyscy znikneli i kazdy nowy kto chce porady ma juz jakis staz i chce trenowac w domu bo na sekcje jusz mu sie nie chcem bo wkoncu juz wszystko ma ogarniete 8-)

PeZeT 

Wysłany: 2012-01-28, 11:40   

Panowie.. Technikę mam ogarnięta ( 3 razy w tygodniu przez 3-4 miesiące nie waliłem w worek na treningach, a 2 godziny technicznie uderzałem pod okiem trenera ). Zobaczcie od kiedy jestem tu na forum. Jakoś na ten boks poszedłem i ciosy są okej. Tylko tu chodzi o to, że chce sobie kondycje trochę poprawić i zrzucić parę kg przed tym boksem. Nie chce iść tam i się upokorzyć.

Zabstyl 
Muay Thai

Wysłany: 2012-01-28, 12:50   

Po 3-4 miesiącach nie masz na pewno jakiejś fenomenalnej techniki.

SzyHa
MMA

Wysłany: 2012-01-28, 17:21   

możliwe że wydaje ci sie,że technikę masz opanowaną.jak masz ochotę iść na trening,to zrób to od razu.zobaczysz jaki trener,przy okazji na pewno spalisz pare kilo przy okazji treningów

Batman 

Wysłany: 2012-01-28, 21:09   

Ja też jestem długo na forum i po ilości postów widać, że jestem bardziej aktywny a i tak chuja umiem.

SzyHa
MMA

Wysłany: 2012-01-29, 15:05   

batman a chodzisz na jakieś treningi? jak nie to normalne że tak mówisz,a jak na coś chodzisz,to przyłóż sie bardziej i potrenuj dłużej,to ci sie odechce tak mówic

KusariGama 

Wysłany: 2012-02-06, 10:25   

siema zauważyłem że jesteś z tego miasta co ja :mrgreen:
chodzę na boks od momentu co się zmienił trener, bo stary mię nie chciał bo jestem za stary :-P
ale nowy trener jest w porządku więc wbijaj śmiało
poniedziałek 17 w szkole na rutkach
środa 16,30 na hali sportowej
piątek 16 też na hali

~Bruce Lee~

PeZeT 

Wysłany: 2012-02-07, 09:00   

KusariGama napisał/a:
siema zauważyłem że jesteś z tego miasta co ja :mrgreen:
chodzę na boks od momentu co się zmienił trener, bo stary mię nie chciał bo jestem za stary :-P
ale nowy trener jest w porządku więc wbijaj śmiało
poniedziałek 17 w szkole na rutkach
środa 16,30 na hali sportowej
piątek 16 też na hali

:->
Chyba jednak pójdę, w środę lub piątek :)
Temat do zamknięcia.

Odpowiedz do tematu