witam
jestem tu od 2009-06-17, 10:05, a jeszcze się nie wziąłem do roboty - a to od poniedziałku, a to od jutra, spasłem się jak świnia i tyle.. piszę do was, abyście doradzili mi jakiś trening - chodziłem na boks 3-5 miesięcy (trener stawiał na technike, przez te 3 miesiące nie boksowałem na worku tylko technika i powietrze).. coś tam pamiętam, mam worek w domu, ławkę, sztangę, bieżnie i hantle - czyli sprzęt jest. trener się zmienił, tamten był trochę starszy i według mnie był dobry, a teraz jakiś młodzik i nie wiadomo czy mi się opłaca tam iść, ale pójdę tylko, że jak już wyżej napisałem jestem spaśnięty i potrzebuje zrzucić kilka kilo.. jaki trening na woreczku polecacie teraz? technike mam ogarniętą, nie wale na cha** :) chce zyskać na szybkości, zrzucić kg i po prostu pójść na ten trening.
Pomógł: 18 razy Wiek: 19 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 969 Skąd: z Polski
Wysłany: 2012-01-28, 01:08
elo za 10 lat mam zamiar zacząć trenować mma , jakie ćwiczenia w domu polecacie bla bla bla....
Od razu idź na ten boks , tam cie odchudzą i w końcu się weźmiesz do roboty . Do tego jak będzie ci mało pobiegasz , ewentualnie w domu zrobisz to co na treningu .
Widze ze odkad na wszleakich forach zaczeto sie smiac z youtubowych fajterow nagle wszyscy znikneli i kazdy nowy kto chce porady ma juz jakis staz i chce trenowac w domu bo na sekcje jusz mu sie nie chcem bo wkoncu juz wszystko ma ogarniete
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches
Panowie.. Technikę mam ogarnięta ( 3 razy w tygodniu przez 3-4 miesiące nie waliłem w worek na treningach, a 2 godziny technicznie uderzałem pod okiem trenera ). Zobaczcie od kiedy jestem tu na forum. Jakoś na ten boks poszedłem i ciosy są okej. Tylko tu chodzi o to, że chce sobie kondycje trochę poprawić i zrzucić parę kg przed tym boksem. Nie chce iść tam i się upokorzyć.
możliwe że wydaje ci sie,że technikę masz opanowaną.jak masz ochotę iść na trening,to zrób to od razu.zobaczysz jaki trener,przy okazji na pewno spalisz pare kilo przy okazji treningów
batman a chodzisz na jakieś treningi? jak nie to normalne że tak mówisz,a jak na coś chodzisz,to przyłóż sie bardziej i potrenuj dłużej,to ci sie odechce tak mówic
siema zauważyłem że jesteś z tego miasta co ja
chodzę na boks od momentu co się zmienił trener, bo stary mię nie chciał bo jestem za stary
ale nowy trener jest w porządku więc wbijaj śmiało
poniedziałek 17 w szkole na rutkach
środa 16,30 na hali sportowej
piątek 16 też na hali
_________________ “Jeśli ci mówię, że jestem najlepszy, myślisz że się przechwalam. Jeśli ci jednak mówię, że nie jestem najlepszy, wiesz że kłamię”
siema zauważyłem że jesteś z tego miasta co ja
chodzę na boks od momentu co się zmienił trener, bo stary mię nie chciał bo jestem za stary
ale nowy trener jest w porządku więc wbijaj śmiało
poniedziałek 17 w szkole na rutkach
środa 16,30 na hali sportowej
piątek 16 też na hali
Chyba jednak pójdę, w środę lub piątek :)
Temat do zamknięcia.