Pomógł: 13 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Cze 2008 Posty: 851 Skąd: z Bażin
Wysłany: 2008-09-25, 16:38 Uporczywy Ból
Witam!
1.
Mam taki mały problem, od pewnego czasu gdy uderzam mam nieznośny bul w prawym ramieniu, mięśnie ramion mam już wyrobione do uderzeń, i nigdy nie miałem takiego bólu. Jak myślicie, od czego takie cuś, i co zrobić żeby przestało boleć, różne kremy nie skutkują, bo po następnym treningu jest tak samo :(
Pomocy!
może dysk wyskakuje Ci ze stawu lepiej idź do lekarza który zaleci jakieś ćwiczenia, inaczej możesz trafić na stół operacyjny i mieć długą przerwę w ćwiczeniach
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2008-09-26, 00:03
To pewnie cos ze stawem, ale tak czy siak to najlepiej do lekarza sie wybrac.
Zabronic nie zabroni ale moze na krotki czas bedziesz musial zrezygnowac z korzystnia z reki, no ale to bedziesz wiedzial dopiero po fakcie.
I nie odkladalbym tego bo jak odesle cie do ortopedy to bycmoze sobie poczekasz na wizyte. No chyba ze zachaczysz o jakiegos spotrowego.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Może sobie mięsień nadwyrężyłeś/naderwałeś od ćwiczenia ciosów w powietrze. Nie może być inaczej - lekarz (najlepiej specjalista sportowy, z doświadczenia wiem, że lekarz państwowy często bardziej zaszkodzi, niż pomoże, a u prywatnego rzucasz kilka dyszek i masz pewność, że koleś zna się na swojej robocie).