Ostatnio w moim pobliskim mieście mieli otworzyć sekcje MT na ich stronie nie znalazłem większegoopisu czego bedą nauczać bo pisali Mt KB k1 więc spytałem ich o co w tym chodzi czy że każdy sobie wybiera czy to jest pomieszane bo nie jestes zbyt rozgarnięty w tej kwesti i dostałem taką odpowiedź: Zajecia sa prowadzone przez dwoch trenerow w zaleznosci do ktorej grupy trafisz (grupa poczatkujaca i sredniozaawansowana), w grupie poczatkujacej przewazaja treningi muay thai, ale tez jest duzo elementow z kb, natomiast grupa sredniozawaansowana tez bazuje na kb, ale treningi sa typowo pod katem k-1
Tak więc co do grypu początkującej skoro uczę sie MT to jakie elementy można brać z Kb skoro w Mt jest wszystko co jest w Kb a nawet troche więcej?
I czy wie ktoś może jak wyglądają treningi pod kątem K-1?
Tak więc co do grypu początkującej skoro uczę sie MT to jakie elementy można brać z Kb skoro w Mt jest wszystko co jest w Kb a nawet troche więcej?
Np prace rąk. Ale generalnie wyjaśnienie mocno niejasne. Zrozumiałbym tak, że w początkującej jest trening mieszający elementy kicka z thaiem, a w średniozaawansowanej specjalizacja pod katem przepisów K-1.