_________________ "Jestem lepszy ni¿ rok temu bo trenuje, nawet je¶li trenowa³em ¼le, to jestem lepszy ni¿ rok temu, bo ca³y czas trenuje." "No có¿ po prostu jestem lepszy od Ciebie"
_________________ "Jestem lepszy ni¿ rok temu bo trenuje, nawet je¶li trenowa³em ¼le, to jestem lepszy ni¿ rok temu, bo ca³y czas trenuje." "No có¿ po prostu jestem lepszy od Ciebie"
jak kto¶ nie lubi ksi±¿ek to nie przeczyta
po prostu ma wstrêt do d³ugich tekstów/ksi±¿ek
Dziêki za link. Niektórzy lubi± czytaæ :)
Warto rozwijaæ swoj± osobowo¶æ w kontakcie ze s³owem pisanym. I warto rozwijaæ równie¿ swoj± ¶wiadomo¶æ wojownika nie tylko poprzez æwiczenia fizyczne. Nie pamiêtam ju¿ kto to powiedzia³, ¿e fizyczna ekspresja sztuk walki to jedynie szczyt lodowca, wystaj±cy ponad poziom morza, wiêkszo¶æ ukryta pod spodem stanowi filozoficzn± bazê, do której mo¿na doj¶æ nie tylko æwiczeniami, ale tak¿e nauka i refleksja.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach