Jasne że można... na bazarach za 10zł też znajdziesz spodenki na trening. Nie wprowadzajmy niepotrzebnego zamętu. Pytał o sklep - jak ktoś wie niech się wypowiada o sklepie...
Gowno mnie obchodzi jaki twoj kolega ma staz, a jesli myslisz ze zakozaczysz ze znasz jakiegos wilekiego 'fajtera' to powodzenia. Gosc sie zapytal o opinie o sklepie a ty go tutaj probujesz indoktrynowac, ze najlepiej w szmatach cwiczyc, bo trening to nie rewia mody. Kazdy na trening ubiera sie jak chce, jeden lubi sobie cwiczyc w bialej koszulce za 10 zl, inny w firmowej za 100. Tak samo jak ktos na ulicy ubiera sie jak chce. I akurat ciebie nie powinno to obchodzic, bo tak samo nikogo nie obchodzi twoja opinia jak ktos ma sie ubierac. Cwicz sobie dalej w czym tam sobie cwiczysz, wspieraj polskie sklepy, kupuj warzywa tylko z polskich upraw, yo !
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-02-03, 22:42
Pisałem jaki sprzęt mam firmy więc ocb spin z polskich sprzętu mam rękawice i ochraniacze na piszczele Mastersa bo bardzo dobra firma, więc bez spiny zamawiajcie co chcecie gimber boys.
Mam ci narysowac co w moim poscie znaczylo slowo wypasione ? Chodzilo mi o jakiekolwiek spodenki z jakas grafika, a nie jednolite. U mnie wiele osob ma takie spodenki i nikt po nich nie jedzie, a ze ty trenujesz z takimi niedorozwojami to nie moja wina. To ze ktos angazuje sie w treningi i chce cwiczyc w fajnym markowym sprzecie nie musi wcale oznaczac, ze robi sie na jakiegos kozaka. Dobrze, kupuj w polskich sklepach, nikt ci nie broni, autor zapytal o doswiadczenia z zakupow w sklepie a nie prosil cie o podanie swietnych twoim zdaniem zamiennikow.
Komaro, tylko ze on nie prosil cie, zebys polecil mu jakis inny sprzet, tylko o opinie o sklepie. A zeby nie zauwazyc roznicy cenowej miedzy muaythaistuff.com a sklepem ktory podales jesli chodzi o TAKIE SAME produkty, trzeba byc slepym
Maniex_Szn, nie mam zamiaru wdawac sie w bezowocna dyskusje z osobnikiem, ktorego jedyna umiejetnoscia jest wklejanie wciaz dwoch tych samych obrazkow, wiec odpowiem ci w twoim stylu
http://img2.moonbuggy.org...ed-tenderly.jpg
Wysłany: 2010-02-03, 23:15
yhym napisał/a:
Komaro, tylko ze on nie prosil cie, zebys polecil mu jakis inny sprzet, tylko o opinie o sklepie. A zeby nie zauwazyc roznicy cenowej miedzy muaythaistuff.com a sklepem ktory podales jesli chodzi o TAKIE SAME produkty, trzeba byc slepym
Maniex_Szn, nie mam zamiaru wdawac sie w bezowocna dyskusje z osobnikiem, ktorego jedyna umiejetnoscia jest wklejanie wciaz dwoch tych samych obrazkow, wiec odpowiem ci w twoim stylu
Różnica cenowa? Dolicz sobie do tego paczkę i do Polski pewnie nie wysyłają mistrzu.
Okej juz masz +5 do lansu za spodenki.
Po treningu zdaj relacje jak pomogly ci one niszczyc chocby srednio zaawansowanych.
Otoz wyobraz sobie ze dwa razy zdarzylo mi sie tam kupowac, spodenki z podanej przez ciebie strony za 169zl mozna miec razem z przesylka za 100. Do Polski wysylaja, i to bardzo sprawnie. Jak juz sie na jakis temat wypowiadasz to lepiej sie upewnisz nt tego co mowisz.
@up: punktow lansu nie zbieram, ale jak ci potrzebne na dzielni to moge kilka skolowac. Powodzenia w znajdowaniu kolejnych obrazkow ze slowem 'wypierdalaj', lurkerze.
Wysłany: 2010-02-03, 23:29
yhym napisał/a:
Otoz wyobraz sobie ze dwa razy zdarzylo mi sie tam kupowac, spodenki z podanej przez ciebie strony za 169zl mozna miec razem z przesylka za 100. Do Polski wysylaja, i to bardzo sprawnie. Jak juz sie na jakis temat wypowiadasz to lepiej sie upewnisz nt tego co mowisz.
@up: punktow lansu nie zbieram, ale jak ci potrzebne na dzielni to moge kilka skolowac. Powodzenia w znajdowaniu kolejnych obrazkow ze slowem 'wypierdalaj', lurkerze.
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-02-03, 23:39
Dobra, facet chcial info czy warto z tej strony zamawiac. Dales mu rade i ok, chcial to skozystal, nie chcial to nie skorzystal i po sprawie. Nie ma o czym gadac.
Tymczasem okazuje sie ze koles zarzucil jednego posta, a wy z tego powodu zaraz sie bedziecie gryzc po kostkach.
Ludzie DAJCIE NA LUZ, bo tu naprawdę nie ma o co sie klucic.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
No wlasnie swego czasu szukalem, i nie udalo mi sie znalezc :/ Muaythaistuff.com jest atrakcyjnym sklepem bo tam prawie caly czas jest jakas promocja, a cena przesylki jest zalezna od wartosci samego zamowienia. Jak ktos znajdzie cos takiego ze sprzetem mma to niech da znac, bo mam kilka koszulek fajnych na oku
Jeżeli strona :Muaythaistuff.com, faktycznie wysyła to z Tajlandii, a interesują kogoś rzeczy oferowane przez Twins można pominąć tą całą drogę po przez europejskiego importera marki Twins, mianowicie firmę www.booster.be