Wysłany: 2010-02-01, 15:14 Zamówienie z muaythaistuff.com
witam!
Zamawial ktos z Was kiedys z tej strony? Mozna bezpiecznie im zlecac wplate? Czym najbezpieczniej? PayPal?
Jak długo idzie zamowienie? Czy jest duza szansa ze wezma na clo? (chce tylko spodenki i koszulke)
Wszelkie info mile widziane.
Pozdrawiam
Nie Powiem Pomógł: 14 razy Wiek: 18 Dołączył: 30 Lip 2008 Posty: 375 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-02-03, 10:51
Do 45 euro nie płacisz cła, powyżej 22%. Przy składaniu zamówienia wybierasz formę przesyłki (tam jest napisane w ile dni przyjdzie). Nie musisz mieć pay pala, wystarczy karta płatnicza, cała transakcja, jest zabezpieczone przez właśnie system pay pal. Jeśli chodzi o sam sklep można bez problemu im zaufać.
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-02-03, 12:49
Po co Ci stamtąd zamawiać jak może z Polskich stron takie sam produkty a nawet lepsze.
No nie powiedzailbym -.-' W Polsce nie idzie znalezc Kinga czy Raja, a jesli juz to pojedyncze produkty o porownywalnej cenie, a na tej stronce masz caly asortyment.
Mam ci narysowac co w moim poscie znaczylo slowo wypasione ? Chodzilo mi o jakiekolwiek spodenki z jakas grafika, a nie jednolite. U mnie wiele osob ma takie spodenki i nikt po nich nie jedzie, a ze ty trenujesz z takimi niedorozwojami to nie moja wina. To ze ktos angazuje sie w treningi i chce cwiczyc w fajnym markowym sprzecie nie musi wcale oznaczac, ze robi sie na jakiegos kozaka. Dobrze, kupuj w polskich sklepach, nikt ci nie broni, autor zapytal o doswiadczenia z zakupow w sklepie a nie prosil cie o podanie swietnych twoim zdaniem zamiennikow.
Wysłany: 2010-02-03, 17:29
yhym napisał/a:
Mam ci narysowac co w moim poscie znaczylo slowo wypasione ? Chodzilo mi o jakiekolwiek spodenki z jakas grafika, a nie jednolite. U mnie wiele osob ma takie spodenki i nikt po nich nie jedzie, a ze ty trenujesz z takimi niedorozwojami to nie moja wina. To ze ktos angazuje sie w treningi i chce cwiczyc w fajnym markowym sprzecie nie musi wcale oznaczac, ze robi sie na jakiegos kozaka. Dobrze, kupuj w polskich sklepach, nikt ci nie broni, autor zapytal o doswiadczenia z zakupow w sklepie a nie prosil cie o podanie swietnych twoim zdaniem zamiennikow.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH, jak i trening z nie do rozwojami, mam kolegę z MT co ma większy staż niż Twój cały klub i był więcej razy w Tajlandii na treningu niż ty na treningu i po 2 nie mam rzeczy do MT tylko do MMA i używam Venuma, Manto.
Komaro też mam fajnych kolegów... ludzie albo dorośnijcie albo ogarnijcie się... mimo że nie za często się tu wypowiadam to jednak często korzystam z informacji tu umieszczanych. Czasami jednak wątpię w to forum.... peace
_________________ MT
Wysłany: 2010-02-03, 21:30
Blady napisał/a:
Komaro też mam fajnych kolegów... ludzie albo dorośnijcie albo ogarnijcie się... mimo że nie za często się tu wypowiadam to jednak często korzystam z informacji tu umieszczanych. Czasami jednak wątpię w to forum.... peace
Popatrz na ich posty ja chce pomóc, żeby hajs nie wydawali dużo, w zamian tego można kupić polskie produkty albo na polskich stronach a on pisze, że spodenki muszą być fajniejsze kolorowe xD to nie rewia mody ale trening.