_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Dzięki za wstawkę ! Kolejna dawka wiedzy nie zaszkodzi ; ) Polecam też książki Katarzyny Matelli "SuperSylwetka" oraz Leszka Michalskiego "Kulturystyka-Metody treningowe" i "Kulturystyka-Kształtowanie Sylwetki" bardzo ciekawe informację z zakresu Treningu , Dietetyki , Suplementacji i ogólnie budowania ciała
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Niezbyt podobał mi się ten artykuł, autor opiera się na prawie UE, które nie ma na celu raczej uczynienia ludzi zdrowymi. Umarłem po zdaniu, że niezdrowe są cukry i tłuszcze, czyli składniki energetyczne. Jeżeli to głównie dzięki nim żyjemy, to jak mogą być, *****, niezdrowe? W działach dotyczących suplementów witaminowych itd. nic nie wspomina o tym, jak przyswajają się witaminy i minerały z różnych źródeł, czytając to dojść można do wrażenia, że witaminy z owoców czy naturalnych suplementów wchłaniać się będą tak samo, jak z zestawu complex za 5 zł czy innego gównianego plusha.
Co wy pier*** zgadzam sie z wypowiedzią powyżej wszystkie składniki odżywcze są potrzebne... Tłuszcze i cukry również!! Wszystko nie zależnie od tego czy jest zdrowe czy nie jest potrzebne do prawidłowego rozwoju naszego organizmu!! I taka jest k**** prawda.
Cukry i tłuszcze przecież też dzielą się na te lepsze i gorsze. Wiadomym jest, że wszystkie są potrzebne do prawidłowego rozwoju. Cukry chociażby owoców? Tłuszcze także nie są BEE...
Wszystko nie zależnie od tego czy jest zdrowe czy nie jest potrzebne do prawidłowego rozwoju naszego organizmu!!
To wpier*** sobie same fast foody przez miesiąc, zobaczymy czy będziesz taki twardziel To jest śmiech na sali, żeby niezdrowa żywność była potrzebna do PRAWIDŁOWEGO rozwinięcia się organizmu, nie znam się dobrze, ale tego jestem pewien, no chyba, że się mylę, to mmnie poprawcie i podajcie jakieś argumenty sensowne
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2010-06-07, 16:07
Batman tu nie rozdrabniamy się nad produktami spożywczymi lecz podstawimy składnikami odżywczymi takimi jak tłuszcze nasycone i nienasycone, minerały itp. Więc odpowiedź trybek976 jest jak prawidłowa.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
To wpier*** sobie same fast foody przez miesiąc, zobaczymy czy będziesz taki twardziel To jest śmiech na sali, żeby niezdrowa żywność była potrzebna do PRAWIDŁOWEGO rozwinięcia się organizmu, nie znam się dobrze, ale tego jestem pewien, no chyba, że się mylę, to mmnie poprawcie i podajcie jakieś argumenty sensowne
to jedz hamburgery i chips itd. to zobaczymy jak duży urośniesz
jak na kogo, zależy jaki ma metabolizm, może ty masz świetną przemianę materii i takie fast foody na ciebie dużego wrażenia nie zrobią
Mi chodziło o to, że fast foody nie są zdrowe, bo z wypowiedzi Trybka wywnioskowałem, że różne takie świństwa są jak najbardziej potrzebne
to proste, że nie są zdrowe...to po co te całe zamieszanie wprowadzasz
a po za tym dodam, że kawa czy coca-cola wyplukuje potas, magnez inne cenne witaminy i minerały