_________________ Tomasz Adamek: "Inni potrzebują psychologa, a mnie wystarczy Bóg. Jemu powierzam swoje kłopoty i nigdy się nie zawiodłem. Bez Niego byłbym nikim."
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-03-02, 15:43
Dietę masową. Jest "przyklejony" temat o dietach. Wszystko mamy tam opisane.
BuA napisał/a:
Czy po prostu jeść jak mi się chce?
Takie coś nic nie da. Do tego dieta musi poparta ćwiczeniami na siłowni.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-03-02, 20:39
Juz chcialem conieco napisac, ale spojzalem na wiek.
W tym wieku to normalne jeszcze urosniesz, wiec daj na luz.
Zadnych diet sobie nie odstawiaj. Poprostu odrzywiaj sie zdrowo i bedzie gites;)
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-03-02, 23:57
Nic na sile natury nie zmienisz, a sobie zdrowie jeszcze popsuc mozesz, rob ogolno rozwojowke nawrazie i nie krec nosem tylko jedz 'za koleja', a reszta przyjdzie sama.
Jak nie przyjdzie to dfopiero bedziemy cos kombinowac
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Przede wszystkim unikaj zbędnych tłuszczy,bo to częsty błąd jaki robią ludzie chcący przytyć. Chyba ze mówimy o naturalnych tłuszczach,jak np oliwa z oliwek. Staraj się jadać o regularnych godzinach,obfite i zróżnicowane posiłki.