Indyka w panierce potraktuj raczej jako mały odstęp do diety. Raz na jakiś czas ok.
Ale nie opieraj na nim diety.
Co do śmietany dlaczego? a co w niej takiego żeby nadała się do diety? Nic ;)
Wysłany: 2009-10-09, 21:16
Ty idz sie ucz a nie o masie myslisz xD Jeszcze przyjdzie czas na diety. Narazie silownia nie wskazana, sam troche za wczesnie zaczalem ale to juz jest moja sprawa.
Killu bez przesady zarys diety może tam jakiś mieć. Życie nie tylko opiera się na nauce.
konrad16 narazie sztywnej rozpiski sobie nie narzucaj. Poczytaj o podstawach diety na masę i coś tam możesz kombinować ;)
konrad16
Wysłany: 2009-10-09, 23:15
Killu co ty mi tu pieprzysz sam ledwo zacząłeś 15 a gadasz że ja jestem za młody i nie pisałem nic o siłowni !!!
pieprzysz mi tu jakieś głupoty ja wiem co mogę a co nie tylko chciałem sie upewnić
PS dzięki Pawełbjj
_________________ Jeżeli przynajmniej śnisz, żeby mnie pokonać, lepiej, żebyś się obudził i przeprosił. :)))
Wysłany: 2009-10-10, 10:24
Zaczalem 4 miesiace przed 15 urodzinami a je mialem juz dosyc dawno ;) Tak czy inaczej za wczesnie. Pozatym nie bede sie z Toba klucil bo co zrobisz mnie nie dotyczy i nie obchodzi. A wracajac do tej diety daj sobie narazie spokoj szkoda sie jeszcze meczyc. Jedz zdrowo i tyle.