Z góry przepraszam, ze zakladam nowy temat jesli nie powinienem
Otóz sprawa jest taka...waze 65 kg i mierze 178 cm. Chciałbym przejsc na diete dzieki której moja siła była by wieksza ale przy tym nie chciałbym duzo przytyc. Czytalem wiele artukułów ale nie wiele zrozumialem Moglibyscie skomponowac dla mnie diete i ewnetualnie jakies suplementy?
Dziekuje bardzo
Wysłany: 2009-11-26, 20:00
Nie ma diety na sile :P Jest tylko dieta masowa i redukcyjna lub na utrzymanie wagi. Zarzuc sobie diete masowe i jakies 5x5 albo FBW, bedziesz rosl i wyciski stopniowo sie zwieksza. Zalezy Ci na sile statycznej?
Znaczy głownie chodzi mi o to, ze ja nie jestem wytrzymały na ciosy i nie moge pszyjąc zbyt wiele. A ręca mam raczej słabe. A chciałbym, ze by było tak, ze jak juz raz celnie trafie to oponent to powaznie odczuje
Siła uderzenie to masa + szybkość siłę którą chcesz wyrobić na siłowni nada się do podnoszenia ciężarów lub sw związane z parterem. Masz zapewne za mały staż treningowy aby brać suple. Nie ma diety na siłę przykładem jest pudzian.
_________________ Twardziel potrafi obronić siebie. Ale twardszy jest ten kto potrafi obronić innych.