Witam. Mam 17 lat waga:80 kg i wzrost 185. Potrzebuje diety na siłe. Wiem że nie ma takiej cudownej diety ale chodzi mi konkretnie o diete na wzrost energi i wszystkich potrzebnych składników odżywczych które wspomogą mój trening oraz regenerację tkanki mięśniowej po treningu. Amatorsko uprawiam sporty walki. Trenuje sam i idzie mi nawet dobrze. sprawdzałem swych sił w sparingach z osobami które trenują już po pare dobrych lat. Zamierzam zapisać się na thai boxin i chciał bym też porady co do diety pod kontem sztuk walki.
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-10-25, 19:53
Pozwolę sobie przytoczyć co swego czasu mówił Killu:
Cytat:
Nie ma diety na sile. Jest tylko dieta masowa i redukcyjna lub na utrzymanie wagi. Zarzuc sobie diete masowe i jakies 5x5 albo FBW
To niech Ci wystarczy za komentarz Teraz pozostaje Ci to przemyśleć, poszukać w dziale tego czego powinieneś szukać i i dopiero wtedy w razie jakiś pytań założyć temat. Powodzenia
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2010-10-25, 19:56
Zolondek52 napisał/a:
Trenuje sam
Zolondek52 napisał/a:
sprawdzałem swych sił w sparingach z osobami które trenują już po pare dobrych lat
Kill me plz.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Kolejny pajac. Tak ! Nie należe do żadnego klubu! Ale umawiam się ze znajomymi którzy chodzą na małe sparingi. Jeszcze czegoś macie zamiar się uczepić? jak nie masz nic do powiedzenia mądrego to nie wypowiadajcie sie.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy