Wysłany: 2010-06-12, 21:31 Dieta redukcyjna, z uwzględnieniem wieku.
Witam, przejdę do rzeczy, mam 13 lat. Chodzę do 6 klasy. Mam dużą oponkę. Byli byście mili i powiedzieli co mam jeść/ ułożyli dietę oraz powiedzieli jakie ćwiczenia wykonywać. Z góry dzięki.
Wykonuj brzuszki i pompki, omijaj fast foody, chipsy i inne niezdrowe żeczy, to wszystko, bo w Twoim wieku nic więcej nie można robić, bo nie dojrzałeś jeszcze (nie chodzi mi tu o włoski, gdzie nie gdzie )
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 11 Cze 2010 Posty: 58 Skąd: Tu i tam ;P
Wysłany: 2010-06-13, 08:44
Tak jak mówił Batman dużo ćwiczeń.Ja ze swojej strony polecam Ci ułożenie swojego dziennego zapotrzebowania w dane składniki i zjadanie tylko to co potrzebne nic więcej.Możesz także biegać.
Pozdrawiam.
_________________ Masz jakąś sprawę do mnie?-PW ;) /
Aktywny tryb życia. Wstań i odejdź od komputera!!!! I nie jedź słodyczy, fast food, ani innego szkodliwego gówna kolokwialnie pisząc.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Jedyne ćwiczenia jakie mogę polecic to jazda na rowerze oraz basen. Nie wiem czy w tym wieku jest sens chodzenia na siłownię. A co do diety,to ogranicz słodycze i fast foody. Powinno pomóc.