Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2009-11-20, 19:32
Duzo areobow i bieganie w grubym ubraniu. Cwiczonka rozkladaj na dlugi czas, bo normalne spalanie tluszczu zaczyna sie bodaj dopiero po 20 min ruchu (jak sie myle to mniepoprawcie).
Jakie ciwczenia dowiesz jak uzyjesz szukajki, bo bylo juz to omawiane na forum.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-11-20, 20:00
Cytat:
Ja cwiczę brzuszki i nie jem kolacji bo tak mi powiedziano że schudnę najszybciej.
No to ktoś ci źle, powiedział.
15/20 minut jest czasem minimalnym aby rozpocząć proces spalania tłuszczu (jak zauważył shinra) lecz najefektywniejsza faza zaczyna się po 30 minutach treningu aerobowego. Jednak do takiego stopnia (czas) treningu dochodzi się stopniowo. Do autora: polecam zajrzeć w leksykonie treningów do opisu: Aerobów (Aeroby) oraz do Diet (redukcyjnej). Zastosować się do rad podanych w owych artykułach/tematach i czekać na efekty.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
A ja ma pytanie, jak to jest z tranem ? Bo ja codziennie dla zdrowia lykam jedna kapsulke przed szkola. Ogolnie nie robie jakichs scislych programow na mase czy rzezbe, no ale z drugiej strony nie chce tez skladowac duzo tluszczu ;)
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2009-11-22, 01:03
yhym, tran jest bardzo zdrowy i bardzo ważny dla naszego organizmu,na pewno nie odłoży Ci się tłuszcz od 1 kapsulki.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Ale ja nie mam nic przeciwko temu zeby przytyc, wrecz przeciwnie, zalezy mi na tym zeby nabrac troche wagi, ale nie zeby byla ona zbudowana na tluszczu :p
Ale ja nie mam nic przeciwko temu zeby przytyc, wrecz przeciwnie, zalezy mi na tym zeby nabrac troche wagi, ale nie zeby byla ona zbudowana na tluszczu :p
Litości, mięśnie budujesz od białka, a cukry i tłuszcze - to paliwo.
Tran jak i wszystkie tłuszcze tłustych ryb jest bardzo zdrowy i na pewno nikomu nie zaszkodzi w bodybuidingu (omega 3 chyba ma i inne fajne rzeczy).