Aeroby też zaczynam.. temat o tym jakie napisałem tutaj: LINK, a jeżeli chodzi o odżywki, to nawet jeśli chciałbym je brać, to jakie polecacie? Chce schudnąć.. ;) Jak jeść?
Jak więc jeść? Co? Biorąc pod uwagę ćwiczenia ranne, boks 2x w tygodniu + siłownia 3x w tygodniu. Żeby szybko schudnąć, ale tak, żeby potem szybko nie tyć..
/Wiem, że na obiad trochę za dużo, ale kalorycznie patrzyłem i nie tak strasznie..
Czy to dobrze? Czy poprzedni dzień dobrze? Proszę o pomoc..
I jak pić wodę niegazowaną? Ile L dziennie? Obecnie pijam 2L - 3L.. Czy pić ją np. przez tydzień, a potem odwadniać organizm przez kolejny i tak na zmianę? Czy lepiej tak nie robić?
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2008-11-25, 14:58 Re: RE:
TouchMe napisał/a:
Jak więc jeść?
Czy to dobrze? Czy poprzedni dzień dobrze? Proszę o pomoc..
Staraj się jeść często; nie jak wyżej 3 posiłki dziennie tylko 6/7.
Pamiętaj: Często nie znaczy Dużo. Płatki zbożowe zmień na owsiane. Na co ten chleb w/do obiadu? Surówka jak najbardziej warzyw/owoców jak najwięcej (ale bez przesady ).
Widzę że postów to ty nie czytasz bo: Spytano cię o twoje dane/ brak informacji (dobrze by było gdybyś podał: Obwód Pasa, Waga, Wzrost). Zostałeś poinformowany co i jak jeść (dość ogólnie, ale zawsze)/ zignorowałeś te info i powtarzasz się.
P.S Mam nadzieję, że to nie żaden FAKE, bo coś dziwnie mi się twoje posty czyta.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"