Wysłany: 2010-06-04, 19:20 Jak przytyć (dieta boksera) (bez żadnych odżywek itp...)
Witam
Mam pytanie jak mogłbym przytyć bez pomocy żadnych odżywek.
Mam 15 lat, około 170 cm wzrostu i ważę 57kg jak mógłbym nabrać na wadze ?
Jem normalnie śniadanie, obiad, kolacja ale mam szybką przemiane materii i nie tyję :( zna ktoś dobrą metodę ? :D Help
Chodzę na boks już około 2 miesięcy i chciałbym nieco przytyć.
PS : Jeśli ktoś zna jakiś dobry plan ćwiczeń dla boksera na kondycje, siłę i budowę prosiłbym o pomoc też :)
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-06-04, 19:48
Czesto, duzo i z glowa.
W tej chwili odzywki i tak by wiele ci nie pomogly wiec zastosuj sie do powyzszego i bedzie gites. Poza tym biorac pod uwage twoj wiek radze nie panikowac. Zwyczajnie jeszcze nie zaczales przybierac na masie i tyle. A jesc tylko po to, zeby nabrac kilogramow, ktore nie koniecznie beda miesniami tez nie bardzo jest sens.
Jedz normalnie i unikaj swinstw, a dalej samo przyjdzie.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Pewnie że mógłbyś przytyć bez pomocy żadnych odżywek,to nawet nie jest wskazane. A czy w chwili obecnej uprawiasz jakiś sport/aktywność fizyczna? Moze w ogóle napisz co jesz i wtedy bedzie można stwierdzić co jest nie tak.