Trzeba też wziąść sobie poprawke na to co Ci wszyscy dupni naukowcy mówią, bo oni chcąc zabłysnąć zawsze powiedzą coś zupełnie sprzecznego z prawdą i nagle wielkie odkrycie a w rzeczywistości gówno prawda. Ja mleko piłem od malucha, pije i pić będe, a naukowcy niech sobie nawet mówią co chca.
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-06-19, 18:14
Pakjer napisał/a:
Hmm żeby szybko przytyć to odżywki,chyba że wolisz "naturalnie".
Wiek panocku, wiek.
Bielik6 napisał/a:
o prostu myślę że waże mało i chciałbym przytyc także w celu trenowania sw
Biorac pod uwage twoj wiek radze nie panikowac. Zwyczajnie jeszcze nie zaczales przybierac na masie i tyle.
Mleko jest ok, ale od tego tez sie nie roztyjesz... zreszta nie w tym rzecz. Lubisz? Pij puki nie szkodzi;)
Jedz normalnie i unikaj swinstw, a z czasem samo przyjdzie.
Niska waga w SW tez nie przeszkadza - od tego sa kategorie wagowe.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Tak,ale nie polecałbym z powodu skutków ubocznych,a takie niestety bywają.
shinra wiem,zbyt dorosły to ja nie jestem lecz jakąś wiedzę na ten temat posiadam.
Z tego co napisałeś udowodniłeś że wiedzy nie masz-.-
chyba sterydy na myśli miałeś anie odżywki.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 11 Cze 2010 Posty: 58 Skąd: Tu i tam ;P
Wysłany: 2010-06-20, 09:47
Przepraszam,bałagan trochę zrobiłem.Chciałem powiedzieć że po odzywkach masę można zwiększyć mam kolegę który brał jakąś odzywkę na bazie białka czy coś takiego,owszem zwiększył masę ale były tez skutki uboczne.To chciałem wam powiedzieć.Jeszce raz przepraszam za ten "bałagan" który nie chcący zrobiłem.
_________________ Masz jakąś sprawę do mnie?-PW ;) /
Pakjer czytaj ze zrozumieniem, shinra pisał o wieku założyciela tematu, nie Twoim.
P.S
Cytat:
zbyt dorosły to ja nie jestem lecz jakąś wiedzę na ten temat posiadam.
Sądzisz, że owa wiedza jest wystarczająca aby udzielać porad, mniej doświadczonym osobom w dziedzinie BB? Jako, że jest to pytanie retoryczne mogę jedynie dodać, abyś poczytał przypisane tematy oraz artykuły. Wzbogacisz w ten sposób swoja wiedzę.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Sądzisz, że owa wiedza jest wystarczająca aby udzielać porad, mniej doświadczonym osobom w dziedzinie BB? Jako, że jest to pytanie retoryczne mogę jedynie dodać, abyś poczytał przypisane tematy oraz artykuły. Wzbogacisz w ten sposób swoja wiedzę.
Ja też posiadam jakąś tam wiedzę i chętnie bym poczytał, żeby się dokształcić (bo tyle co wiem, to jest bardzo mało ), ale jak przeczytam to nic nie zrozumiem, także nawet nie zaczynam, poćwiczę z kuzynem to wtedy się czegoś dowiem i może z tych artykułów coś zrozumiem, to przeczytam
(nie wiem czy wyraziłem się jasno i sam nie wiem po co to napisałem i wtrąciłem swoje 3 grosze )
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 01 Maj 2010 Posty: 98 Skąd: G-dz
Wysłany: 2010-06-20, 12:49
Ostatnio "czytam" podręcznik czytania fotograficznego, tam natknąłem się na pewnie fragment, a leciał on miej więcej tak: Od muzyków nie wymaga się napisania od razu doskonałego utworu, więc my czytelnicy dlaczego mamy zrozumieć i zapamiętać cały tekst, za pierwszym razem?