pomocy waze 52 kg musze zejsc do 45 pomocy mam 160cm wzrostu help
[ Dodano: 2008-03-19, 20:03 ]
musze trener kazał powiedział ze wszystko ok ale mam sie lac teraz z 2 lata młodszym mam wygraną jak nic tylko waga zła mam 16 lat
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2008-03-19, 20:33
Chlopie ja proponuje zebys dobrze sie zastanowil co dla ciebie warzniejsze.
Wygrana na ringu z kims nieznaczacym, czy zdrowie(patrz w przyszlosc).
I tak masz troche niedowagi + spadek masy/dozywienia ciala moze zawazyc na sile.
Ludzki organizm to nie trabant ze postukasz mlotkiem i spowrotem jak nowe .
Tak wogle kiedy walka bo jak masz nie zadurzo czasu to daj se siana (wogle odradzam).
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Mad Max Pomógł: 17 razy Wiek: 24 Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 423 Skąd: Z wiatrem
Wysłany: 2008-03-19, 22:34
Napisz ile masz czasu, znajdzie się jakiś sposób żeby trochę zrzucić, i mam nadzieję zaoszczędzić sobie nieprzyjemności zdrowotnych, ale musisz się z takowymi liczyć...
_________________ Chwała temu kto mnie zabije. Śmierć temu kto mnie obrazi.
Amadi Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 691
Wysłany: 2008-03-19, 22:49
Jestem o rok młodszy, taki sam wzrost waga 55 kg i za nic w świecie nie chciałbym schudnąć 10 kg. Chciałbym jeszcze przytyć. Chłopie daj se spokój potem będziesz tego żałował i chciał przybrać na masie.
ty jak tye schudniesz to cie na ring wniosa i z niego z niosa bo nie bedziesz mial na nic sily
_________________ Im więcej potu na treningu tym mniej krwi na ringu !
Mad Max Pomógł: 17 razy Wiek: 24 Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 423 Skąd: Z wiatrem
Wysłany: 2008-03-20, 15:45
stryku4 napisał/a:
ty jak tye schudniesz to cie na ring wniosa i z niego z niosa bo nie bedziesz mial na nic sily
Nie koniecznie, jest kilka sposobów na zrzucenie masy, nie ręczę tylko że to będzie 7kg, bo należy pamiętać że człowiek jest zbudowany w 75% z wody, ale to trener powinien ci powiedzieć co i jak zrobić żeby tyle zrzucić
_________________ Chwała temu kto mnie zabije. Śmierć temu kto mnie obrazi.
Pomógł: 2 razy Wiek: 25 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 998 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-03-20, 20:10
skakanka bieganie bieg bokserski sex brzuszki sauna i w dresie ciepło ubrany zeby sie spocic pozadnie możesz spać w dresie im wiecej cwiczysz wiecej chudniesz chyba jasne ale uwazaj zeby nie pasc z wycieczenia
_________________ WERS "Ból najlepszym nauczycielem ale nikt nieche byc jego uczniem"
Wysłany: 2008-03-20, 20:19 chłopie po co
chłopie po co ty chcesz chudnąć ja jestem w twoim wieku mam 175cm wzrostu i ważę 54kg ale chciałbym przytyć co najmniej jakieś 10 kg jak w tym wieku tak schudniesz to będziesz miał niezłe komplikacje człowieku to jest niezdrowe ty lepiej pomyśl jak przytyć
POPIERAM ! :) Ciekawe co by na to Twoi rodzice powiedzieli (jak domyslam sie, fundatorzy Twoich treningów), jakbyś im wyjaśnił do czego zmusza Cię trener :)
I pozwolisz, że odniosę sie jeszcze do tematu siły uderzenia. Zapewne jak wiesz, siła uderzenia = masa+przyspieszenie. Więc z czego Ty chcesz uderzać, jak nie bedziesz miał masy ??