Na siłownie uczęszczam juz jakies 3 miesiące I mam wrażenie ze za bardzo mnie zalewa, troche tłuszczu sie odłozyło na brzuchu nawet nie tak troche,
siłke mam 3-4x w tygodniu i bjj 3 razy. i oprocz tego co zawiera moja dieta pije z 3-4 herbaty dziennie z dużą ilością cukru
(3.5 łyżeki),
do płatkow rano tez dużo dosypuje jakies 3 łyżki stołowe cukru moze dlatego, i przy okazji mam jeszcze wolną
przemiane materii. Prosze o rade
Ja bym zmienił herbatę na zieloną + zielonej się nie słodzi bo obrzydliwie smakuje, a zamiast dosypywac cukru do płatków dodaj pokrojonego banana jeśli musisz mieć coś słodkiego.Jogurt pitny zamieniłbym na naturalny zmiksowany z owocem - truskawki lub owoce leśne, wiem że teraz o to trudno ale zawsze sa jakies sezonowe. Poza tym nie widzę u Ciebie żadnych warzywek, czemuż to ?
_________________ <Cyber Rekin> Co myślicie o moim nicku?
<Deepdelver> Jest świetny. Nazwę tak córkę.
Warzyw brak z jednego prostego powodu poprostu nie lubie. Zakupiłem sobie bulka tego oto czekam az mi przyśla http://www.sfd.pl/sklep/Bsn_Syntha_6-opis1348.html i go mam zamiar jesc jak jestem w szkole. Dzieki za uwagi postaram sie poprawić co sie da.
Warzyw brak z jednego prostego powodu poprostu nie lubie. Zakupiłem sobie bulka tego oto czekam az mi przyśla http://www.sfd.pl/sklep/Bsn_Syntha_6-opis1348.html i go mam zamiar jesc jak jestem w szkole. Dzieki za uwagi postaram sie poprawić co sie da.
jeść, czy pić
tylko ci starczy na 1-2tyg... miałem coś podobnego i większego po 2,5tyg. już nie było, lipa i b. smaczne i dobre
a jakich warzyw nie lubisz nie wierzę, abyś warzyw nie lubił, jest pełno warzyw, które na pewno ci posmakują, a po za tym z czym masz jeść tego kurczaka albo kanapki na sucho to jak połknąć małego gwoździa i stanie ci w gardle...bleee
Wrzuciłbym wiecej węgli,może orzechy włoskie po treningu? Oprócz tego daj więcej warzyw i owoców,2 banany dziennie to wg mnie za mało jak na intensywny wysiłek.