;) sam pamietam jak kiedys, gdy myslalem, ze kolega chce mnie uderzyc sam szybko skrocilem z prostym, mialem taki odruch, a lat moze z 11-12. Brak jakiejkolwiek kontroli, a kolega tylko sie spolizgnal i dziwnie machnal lapskiem.
pęka krtań i koleś ląduje w piachu a ty za takiego ciula idziesz siedzieć jak za człowieka.
I to jest właśnie najgorsze albo on cię zabije albo ty jego jedno jest pewne ktoś pójdzie siedzieć. Wielu ciulów nie zdaje sobie z tego sprawy i potem same problemy ;/ . Ale przecież ludzie z autobusu byliby świadkami że grozi drugiemu nożem.
Przepraszam za wulgaryzmy, których teraz użyję, ale nie mogę się powstrzymać.
Ty jesteś popieprzony? Co Ty myślisz? Że to film pt "Młody wojownik Tibex"? Pojebało Cię? Za dużo telewizji i innych źródeł, które tak niszczą młodym ludziom mózgi! Nie jestem o wiele starszy, ale nie mam takiej wyobraźni jak Ty i nie mam tak zrytej psychiki!
viszor To zależy jak się uderzy A wiadomo jest, że gówniarz, który ma zrytą psychikę przez telewizj, który nie wie co to sztuki walki i nie uczęszcza na nią nie wie co to krtań, gdzie się znajduje i gdzie uderzyć, co więcej- nie celne uderzenie może nic nie zdziałać i wtedy masz problem.
Dostałeś kiedyś w gardło? Wiesz jak to działa? Nie trzeba dokładnie uderzać w krtań w lewą/prawą część szyi może wyrobić takie same szkody. Nie wiem co to są sztuki walki, krtań pewnie... człowieku ogarnij bo jak cię czytam to myślę sobie że nadawałbyś się do jakiegoś studia ala Ameryka. Gówniarz... bo jestem młodszy? Popatrz na siebie egoisto. Niby czemu miałbym mieć zrytą psychikę? Znowu egoistą jesteś i tyle. Trenuję kb tak poza tym.
Mam bujną wyobraznię? A kto tu gada o bieganiu na mrozie -20 stopni? Zastanówcie się co piszecie bo bujacie w obłokach.
_________________ Twardziel potrafi obronić siebie. Ale twardszy jest ten kto potrafi obronić innych.
Mam bujną wyobraznię? A kto tu gada o bieganiu na mrozie -20 stopni? Zastanówcie się co piszecie bo bujacie w obłokach.
No raczej nie ja haha
Tibex napisał/a:
Dostałeś kiedyś w gardło? Wiesz jak to działa?
Owszem dostałem i miewam się świetnie
Tibex napisał/a:
Nie trzeba dokładnie uderzać w krtań w lewą/prawą część szyi może wyrobić takie same szkody.
Może, ale nie musi
Tibex napisał/a:
człowieku ogarnij bo jak cię czytam to myślę sobie że nadawałbyś się do jakiegoś studia ala Ameryka.
Ty się ogarnij, bo jak widzisz częściej Twoje posty krytykują niż moje.
Tibex napisał/a:
Popatrz na siebie egoisto.
Sprawdź kto to jest
Tibex napisał/a:
Niby czemu miałbym mieć zrytą psychikę
Bo piszesz głupoty
Pisałem do -15 a wy podbijacie żal mi was ;D . Jak ktoś cię walnął z palca w gardło to się nie dziwie że miewasz się świetnie. Co z tego że moje posty częściej krytykują? Sam sprawdz kto to jest egoista wikipedia.pl polecam. Nie piszę głupot tylko wy nie potraficie tego zrozumieć.
_________________ Twardziel potrafi obronić siebie. Ale twardszy jest ten kto potrafi obronić innych.
Nie chce mi się odpowiadać na te bzdety. I jeszcze szukać posty twojego egoizmu szkoda czasu na ciebie. Głupoty piszę? Raczej wy idiotycznie odpowiadacie. Np. że 5 km to bardzo daleko że aż na piechotę pójść nie można...
Nie zauważyłem egoizmu u siebie. Może ktoś z innych forumowiczów to zauważył?
Fighter1994 napisał/a:
Wysłany: Dzisiaj 15:56
Wikipedia to ni jest rzetelne źródło informacji i nie polecam.Jak masz wyćwiczone palce, to zabijesz uderzając jednym z nich w gardło.