pęka krtań i koleś ląduje w piachu a ty za takiego ciula idziesz siedzieć jak za człowieka.
I to jest właśnie najgorsze albo on cię zabije albo ty jego jedno jest pewne ktoś pójdzie siedzieć. Wielu ciulów nie zdaje sobie z tego sprawy i potem same problemy ;/ . Ale przecież ludzie z autobusu byliby świadkami że grozi drugiemu nożem.
Ty chyba nie mieszkasz w Polsce ?
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-01-14, 17:28
Tibex napisał/a:
Komaro napisał/a:
Tibex napisał/a:
Chyba coś nie zrozumiałeś jak zwykle ehh...
Cytat:
To jest ironia. Inaczej żart
Chyba Ty raczej coś w szkole nie zrozumiałeś.
Za chwilkę będziesz gadał coś w stylu "ssaj pałe" wróć do poziomu blokersów z dołu
Nie ssaj tylko ssij jednak dodatkowe lekcje polskiego Ci się przydadzą.
pęka krtań i koleś ląduje w piachu a ty za takiego ciula idziesz siedzieć jak za człowieka.
I to jest właśnie najgorsze albo on cię zabije albo ty jego jedno jest pewne ktoś pójdzie siedzieć. Wielu ciulów nie zdaje sobie z tego sprawy i potem same problemy ;/ . Ale przecież ludzie z autobusu byliby świadkami że grozi drugiemu nożem.
O jaka wypowiedz ci dokładnie chodzi? Komaro jak chcesz to na polaku nie uczą takich słów jakbyś chodził to byś wiedział
_________________ Twardziel potrafi obronić siebie. Ale twardszy jest ten kto potrafi obronić innych.
Wysłany: 2010-01-14, 17:44
Tibex napisał/a:
tomek93 napisał/a:
Tibex napisał/a:
viszor napisał/a:
Tibex napisał/a:
a z pięści w gardło.
O jaka wypowiedz ci dokładnie chodzi? Komaro jak chcesz to na polaku nie uczą takich słów jakbyś chodził to byś wiedział
Jak Ci się to kojarzy z jednym to pozdro, a wiedza z każdym słownictwem jest przydatna.
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2010-01-14, 18:47
To jakaś szopka,a jak zwykle Tibex w roli głównej,który pisać nie potrafi i bije kopami w gardło ;) W wieku 13 lat to gówno zrobisz osobie z nożem czy nawet bez,masz taką siłę jak zwykła dziewczyna,czyli co nie będziesz trenował to przykro mi w tym wieku twoje szanse,na zwycięstwo z dorosłym mężczyzną - sa znikome (czyt.żadne),więc się nie wykłócaj tutaj z forumowiczami kto ma rację,bo na pewno Ty jej nie masz,opowiadasz o sztukach walki jakbyś był wprawiony już przez kilkanaście lat.
Cytat:
Dlatego nawet mistrzowie tego nie stosują.
Mistrzowie nie stosują tego,więc dlaczego polecasz to forumowiczom?? Widać,że jesteś już bardzo rozwinięty.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Wysłany: 2010-01-14, 19:30
Majkel napisał/a:
To jakaś szopka,a jak zwykle Tibex w roli głównej,który pisać nie potrafi i bije kopami w gardło ;) W wieku 13 lat to gówno zrobisz osobie z nożem czy nawet bez,masz taką siłę jak zwykła dziewczyna,czyli co nie będziesz trenował to przykro mi w tym wieku twoje szanse,na zwycięstwo z dorosłym mężczyzną - sa znikome (czyt.żadne),więc się nie wykłócaj tutaj z forumowiczami kto ma rację,bo na pewno Ty jej nie masz,opowiadasz o sztukach walki jakbyś był wprawiony już przez kilkanaście lat.
Cytat:
Mistrzowie nie stosują tego,więc dlaczego polecasz to forumowiczom?? Widać,że jesteś już bardzo rozwinięty.
Cytat:
Jednak gdy mnie zaatakowało 4 mężczyzn z nożami to sobie dałem radę. Butelka + bieg :). Przecież nie będę stał bezczynnie gdy ktoś mnie zaatakuje. Skąd wiesz jaka jest moja siła? Kolejny który czyta w myślach? Nie zdziw się gdy jakiś małolat cię zaatakuje z nożem i stracisz życie pomyślisz " przecież on mi nic nie zrobi" nie pisałem że kopami pff...
_________________ Twardziel potrafi obronić siebie. Ale twardszy jest ten kto potrafi obronić innych.
Jednak gdy mnie zaatakowało 4 mężczyzn z nożami to sobie dałem radę. Butelka + bieg :). Przecież nie będę stał bezczynnie gdy ktoś mnie zaatakuje. Skąd wiesz jaka jest moja siła? Kolejny który czyta w myślach? Nie zdziw się gdy jakiś małolat cię zaatakuje z nożem i stracisz życie pomyślisz " przecież on mi nic nie zrobi" nie pisałem że kopami pff...
Ja ostatnio miałem taką akcję, że przed striptklubem zaatakowało mnie 10 arabskich terrorystów, uzbrojonych w kałasznikowy.A poniewąż ćwiczę capoeirę, poradziłem sobie z nimi w ledwie parę sekund.Najpierw wyskoczyłem w powietrze, kopiac przy tym i wymachujac rekami, co posłało na deski 4, potem wskoczyłem i poskakałem jednemu na głowie, a gdy tamtych 5 we mnie strzelało łapałem pociski palcami wskazującymi i kciukami, miażdząc przy tym pocisk w palcach.Następnie zrobiłem super tornado kick, urywając w tym głowę jednemu, odbiłem się od ziemi, wystrzeliłem w powietrzę, a następnie zrobiłem korkociąg(dokladnie jak w bajce "pingwiny z madagaskaru")łamiąc przy tym kolejnych 2 napastników.Nagle zauważyłem, że nad moją głową leci helikopter, z zsuwającymi się po linie komandosami, uzbrojonymi w karabiny snajperskie, a za rogie czai się czołg.Wzięłem kamiena i cisnęłem nim tak silnie, że przebił się przez szybę helikoptera i wbił prosto w czoło pilota(nie pamietam dobrze, gdzie, bo byl srodek nocy, snieg pruszył w oczy i miałem ze 3 promile we krwi, ale było to około na skos od 4 brwi od lewej, po prawej stronie, 3 cm nad).Samolot wpadł pomiędzy blokowisko, rozbijając się przy tym, a ja ruszyłem szarżą na czołg, porozrywałem mu gąienice paznokciamy, złamałem(oczywiście jedną ręką)mu lufe i pobiegłem dalej.Nagle z naprzeciwka zauważyłem, że policjanci(JP na 100%)zrobili blokadę drogi.Nie zwarzając na nic, stratowałem wszystkich, przebijając się przez radiowozy, i dobiegłem do domu gdzie czekała na mnie mama i pyszne ziemniaki.
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
To ja miałem podobnie na wycieczcie w Japonii, tyle że zamiast noży mieli zanpakuto i zrobili ban-kai a ja ich moim reatsu powaliłem ;P Tibex, więcej realizmu ...
Pewnie że nie poradziłbym sobie z wyższym,silniejszym,szybszym i do tego z bronią ale skoro agresor nie chce niczego tylko myśli o tym aby zabić to co robić? Trzeba próbować do końca bez względu jakie będą tego skutki.