Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Brutalność
Autor Wiadomość
Lucjusz1992 
PZKFiTS

Wysłany: 2010-01-15, 16:36   

Kidaro napisał/a:
mieli zanpakuto i zrobili ban-kai a ja ich moim reatsu powaliłem ;P T

WTF?

"Ból przemija, chwała trwa wiecznie"
Alan Shearer

Nevado 

Wysłany: 2010-04-03, 17:14   

Na ulicy nie ma zasad jezeli koleś jest większy używasz otoczenia :-/

Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2010-04-03, 20:31   

Nevado napisał/a:
Na ulicy nie ma zasad jezeli koleś jest większy używasz otoczenia :-/

no pewnie, świadków :mrgreen:

Komaro napisał/a:
Toq napisał/a:
Nie powiem co bym zrobił gdyby mnie napadnięto bo nigdy nie wiadomo co robi się w kryzysowej sytuacji. Na obecną chwile myślę, że wyglądało by to mniej więcej tak:
Telefonu bym mu na pewno nie oddał, ale też nie atakowałbym go od razu. Jak da spokój to looz jeśli nie da i zacznie się robić agresywny albo zaatakuje to krzesła, pręty idą w ruch... Starałbym się jedynie go nie zabić więc noże odpadają ;P

Nie wiem w jakim mieście mieszkasz ani czym jeździsz ale u mnie krzeseł ani w tramwaju ani a autobusie nie da się wyrwać. :mrgreen: :lol:

no u mnie tak samo :mrgreen: może z sobą bierzesz jakieś krzesełko :-P

PS: fajna metafora

Zjutas2004 napisał/a:
wiesz nie sądzę że po kopie w jaja, krótkim mocnym kolanie i 2 mocnych hakach ktoś by wstał i jeszcze jeb głową o siedzenie no ja się tak zastanawiam ;/

no wiesz, byczek pewny swojego, mocny, może czasami udawać i upaść, i wyczuje moment kiedy się ty obrócisz i nóż w plecy już będzie siedział od 5s...

Batman napisał/a:
No, ale to nie film przeciwnik nie czeka na to aż Ty oddasz cios i się nie wierzga tylko próbuje cokolwiek zrobić. Ty masz 13 lat i ważysz... niech będzie 75kg Przyjdzie koleś co waży 115 z bicajem większym niż twoje dwa to dałby sobą pomiatać? Taaa może jeszcze nim rzucisz? Podniesiesz go w górę i o glebe?

haha nie mogę... :mrgreen:
Podobno im większy Bic tym człowiek jest słabszy...no comment

Zjutas2004 napisał/a:
mowie to w tekście gdybym był dorosły aha i mam 13 lat 180 cm wzrostu i 86 kg więc już z kimś mógłbym się pobawić ;) batman spokojnie może nie z klockiem 115 kilo ale już z kimś innym ;D

chyba byczkiem 2x2 :mrgreen:
ale nikt w twoim wieku nie będzie atakował i chciał Cię zabić, może jakieś mafijne dzieci :mrgreen:

viszor napisał/a:
gadacie o kolanie... a ten kop w jaja na początku? według mnie to jeżeli dzieciak miałby do czynienia w takich okolicznościach z klockiem to faktycznie but na jaja, bieg na koniec autobusu i awaryjne otwieranie.

no nie wiem, czy dziecięcy kop by był na tyle silny, żeby sparaliżować 'olbrzyma', a plus, on musi sięgnąć tą nogą poniżej pasa, ale to może być widoczny zamach niestety i zdążyć ochronić swoją własność :-P

Batman napisał/a:
Tylko gorzej, jak zdąrzy zasłonić jaja :mrgreen:

no tak, tylko jak menel będzie pewny swego i wyjdzie z domu na atak, to jak mądry menel'ek to weźmie ochraniacz na genitalia i będzie przygotowany na najgorsze :mrgreen:

Tibex napisał/a:
Pewnie że nie poradziłbym sobie z wyższym,silniejszym,szybszym i do tego z bronią ale skoro agresor nie chce niczego tylko myśli o tym aby zabić to co robić? Trzeba próbować do końca bez względu jakie będą tego skutki.

oczywiście, tylko jedna dobra rada: nigdy nie wychodź z domu po 20:00, i nie wchodź w ciemne zaułki swojego miasta, chyba znasz plan swojego miasta no nie :?: ok
a po kolejne, za dużo filmów się naoglądałeś z rabunkami i zabijaniem...

a co ode mnie :?: np w autobusie, to bym spokojny był, bym rozejrzał się czy nie ma kolegów, czy nikt nas nie obserwuje, bym patrzał czy ma rękę w kieszeni, jakby coś by powiedział 'Dawaj kasę albo telefon szczylu :!: ' to bym powiedział że nie mam i tyle :-P
i bym np błagał go, żeby mnie nie bił czy coś w tym stylu, jakby już dotykał mnie - to bym odchodził, jakby mi wsadzał rękę w kieszeni to bym bezpośrednio kopnął bądź bądź seryjka w szczękę, ale cały czas gadając do jego aby mnie puścił
oraz jak bym siedział i on do mnie by podszedł i tykał mnie, to bym nie siedział [oczywiście] tylko się ruszył w inną stronę, w bym cały czas w ruchu, bo musisz mieć kontakt wzrokowy z menelem, żeby ci 'luta' nie wywalił gwałtownie
i jak autobus by się zatrzymał to bym uciekał tam gdzie więcej ludzi i policji :-P

Ziomek 

Wysłany: 2010-04-03, 21:01   

Jakby ktoś taki do mnie podszedł w autobusie to próbowałbym rozwiązać sprawę pokojowo. Jeśli się ktoś wychował na łosiedlach to nie jest to takie trudne. Tylko nie można okazywać słabości i strachu. Można też odwrócić uwagę i uciec gdy otworzą się drzwi w autobusie. Na szczęscie nie jeżdzę autobusai ;D. A w ostateczności kop w jaja lub wbijanie palców w oczy. Ale kto normalny zaczepia 13 latków? Inną sprawą są napady w których nie widać czy ktoś ma 13 czy 20 lat. Sam miałem jedną taką akcję najgorsze że kumple od dziecka okazali się zwykłymi wymiotami.

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2010-04-05, 14:44   

Mawashi napisał/a:
bym patrzał czy ma rękę w kieszeni
Mawashi napisał/a:
jakby już dotykał mnie
Mawashi napisał/a:
jakby mi wsadzał rękę w kieszeni
...

Mawashi, jestes pewien ze jestes na wlasciwym forum? 8-) :-P

viszor 

Wysłany: 2010-04-05, 15:57   

Mawashi napisał/a:
viszor napisał/a:
gadacie o kolanie... a ten kop w jaja na początku? według mnie to jeżeli dzieciak miałby do czynienia w takich okolicznościach z klockiem to faktycznie but na jaja, bieg na koniec autobusu i awaryjne otwieranie.

no nie wiem, czy dziecięcy kop by był na tyle silny, żeby sparaliżować 'olbrzyma', a plus, on musi sięgnąć tą nogą poniżej pasa, ale to może być widoczny zamach niestety i zdążyć ochronić swoją własność :-P

wcale zamachu nie musisz robić żeby kopnąć. ;-)

a co do kwestii - "czy dziecięcy kop by był na tyle silny, żeby sparaliżować olbrzyma" - to ty chyba w jaja nigdy nie dostałeś.

Misiek 3 

Wysłany: 2010-04-05, 17:01   

viszor napisał/a:

a co do kwestii - "czy dziecięcy kop by był na tyle silny, żeby sparaliżować olbrzyma" - to ty chyba w jaja nigdy nie dostałeś.

Ja dostałem parę razy, jak dostałem od takiego typka mojej postury to się złożyłem, ale jak kiedyś mnie uderzyła( parę razy dostałem od jakiś koleżanek :mrgreen: ) kopniakiem, to to bolało, ale nie tak paraliżująco.

"Koks Ciacho i dyskretnie"

Ziomek 

Wysłany: 2010-04-06, 09:45   

Ja kiedyś dostałem z całej pary od siostry xP. Ból nie był aż tak paraliżujący mógłbym zrobić jeszcze 1,2 uderzenia lub może nawet wytrzymać ból. Gorzej jak by to byłby piłkarz :lol:

viszor 

Wysłany: 2010-04-12, 14:11   

Misiek 3 napisał/a:
ale jak kiedyś mnie uderzyła( parę razy dostałem od jakiś koleżanek :mrgreen: ) kopniakiem, to to bolało, ale nie tak paraliżująco.

zapewne nie chciały ci zrobić zbyt dużej krzywdy jak to koleżanki i dlatego nie zasadziły ci torpedy w torbe.

Ziomek napisał/a:
Ja kiedyś dostałem z całej pary od siostry xP. Ból nie był aż tak paraliżujący mógłbym zrobić jeszcze 1,2 uderzenia lub może nawet wytrzymać ból.

masz 13lat jak ci jajka jeszcze urosną to poczujesz.

Odpowiedz do tematu