CO drechów nie lubisz? Nosze dresy markowe rzecz jasna, stoje pod klatką czasem ale ogólnie chyba w porządku chłopak jestem o.O a co do emo podzielam szdn zdanie.
No jak to czemu Batmanie? Bo nawijasz po cyganach jakby rodzice grozili, ze Ciebie oddadzą im :D
Opowiem Ci co mój kumpel miał. Jeden kozaczek skakał do niego to po szkole dał mu wpier... że ledwo szedł. A że kozaczek to szalikowiec to złapali mojego kumpla i pobili. On następnego dnia od razu jak zobaczył kozaczka to dal mu jeszcze większy wpier.... Koledzy znowu najebali mu. No to ten wkur... cała sytuacja wziął samochód i kumpla. wpierw najeb... kolesiowi potem związali do bagażnika i do lasu. W lesie wyciągnęli go tamten już podobno był obsrany ze strachu. Pokazali mu łopatę. I pogadali że albo to się skończy dziś i teraz. Albo on kozaczka tu zakopie po kolejnej akcji a jak nie on to koledzy których ma wielu.
Zgadnij co się stało? Tamten tak spanikował że teraz jak widzi mojego kumpla to po prostu ucieka że strachu.
nie mówię byś zrobił tak samo ale wiesz o co mi chodzi. koledzy forumowicze też tutaj dobrze radzę wbij mu się na chatę w 10 i wpier... jak będzie za dużo szczekał. jestem przeciwny agresji ale czasem przychodzi czas ze komuś wpier.. trzeba spuścić bo inne metody nie działają.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
hehe, mówiłem mój pomysł był...chyba najlepsze rozwiązanie bez zbędnych świadków...
yaol90 napisał/a:
ę wbij mu się na chatę w 10 i wpier...
no, ok, a potem sąsiedzi będę wszystko słyszeć, widzieć, a kto wie, może nawet zaczną filmować, a potem policja, a po za tym pewnie ktoś u jego w szałasie może być i jeszcze większy przypał
a po za tym skąd wiecie, może on akurat czyta te forum i też jakiś atak planuje
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
a po za tym skąd wiecie, może on akurat czyta te forum i też jakiś atak planuje
Mawashi coś sugerujesz?? tylko tobie ten pomysł przyszedł do głowy...
hahaha Mawashi wpadłeś:P :P
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-06-09, 21:48
no niestety monotematyka sie zalacza, ale coz poradzic - taki sezon.
Lato, upaly, panny troche skapiej ubrane chodzic zaczely, to i panom hormony zaczely buzowac
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
tylko ja zauważyłem, że to forum obraca się ciągle w temacie jak gdzie i komu wpierdolić?
i koło zawsze będzie zataczać ten sam okrąg
tak polska mentaloność
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"